Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Titeket zavar a betét?

Normális embert az ilyen nem zavar.
Nem áll jogodban beleszólni ebbe.

Mondjuk én pont egy fertőzés miatt hagytam abba a tamponozást, előtte nem volt vele semmi bajom, utána meg nem vitt rá a lélek többet.
A tampon elhagyásának egyetlen hátránya, hogy sokkal "szűkebb" vagy "rugalmatlanabb" lettem, szóval szexnél mindig figyelni kell a megfelelő nedvesítésre és fokozatosságra, mert már nem megy egyből mint tamponozásnál.

Mondjuk én külön szedném a problémát. Elhiszem, hogy zavar, ha a barátnőd akár 2-3 napon át összevérzi az ágyneműt, esetleg akár az ágyat is, főleg, ha otthon laksz és még anyud mossa, ez tényleg kínos lehet, ha rendszeres.
A megoldást viszont nem neked egyedül kell kitalálnod és nem kötelezheted a párodat arra, hogy valamit úgy csináljon, ahogy te kitaláltad, főleg egészségügyi kérdésekben.
Üljetek le és beszéljétek meg, hogy hogyan tudjátok megoldani, hogy ne vérezze össze az ágyneműt.

10
+1
Ezt valamelyik szokásos nőgyűlölő írta ki, ezek így akarnak belerúgni a nőkbe, ha már pina nem "jut" nekik. Gondoljátok el, neki már az is élvezet, hogy szidjátok. Ennyi maradt neki, egy rakás szar szegényke.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!