Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak! Titeket zavar a betét?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Titeket zavar a betét?

Figyelt kérdés
A barátnőm mikor menstruál betétet használ és nem tampont. Kértem tőle hogy tampont használjon, de megmondta hogy neki a betét kényelmesebb. De egyszerűen gusztustalannak gondolom, hogy befekszik mellém a betéttel. Néha hagy egy kis vérfoltot a lepedőn is... Hogy tudnám meggyőzni arról hogy használjon tampont? 20/F
2021. máj. 8. 21:04
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem a menstruáció úgy általában gusztustalan. Természetes dolog, az élet velejárója, el kell fogadni stb., de attól még gusztustalannak tartom. Én tampont használok, mert a betét számomra gyakorlatilag használhatatlan (rengetegszer jártam vele úgy, hogy kb. minden véres volt csak a betét nem és csomószor átáztam, mert elfolyt mindenhová), kényelmetlen és én is elég undorítónak tartom (de ebből a szempontból a tampon sem jobb, csak azzal legalább nem kell mindig szembesülnöm, ha letolom a bugyimat és annyira a szag sem érződik). Úgyhogy én emiatt nem tudom elképzelni, hogy betétet használjak, de ez mindenkinek a maga dolga és nem szólnék bele soha, hogy ki mit használ. Mindenki el tudja dönteni, hogy neki mi a szimpatikus, praktikus, bevált stb. eszköz. Úgyhogy valahol értem, hogy miért gondolod így, mert én is hasonlóan érzek a betéttel kapcsolatban. Valamint én nem tartom gyerekesnek, tudatlannak, érzéketlennek, éretlennek stb., ha valaki ezt gondolja... el kell fogadni persze és a helyén kell kezelni, de szerintem azért nyugodtan felvállalhatja, amit gondol. Viszont nem mondhatod meg a barátnődnek, hogy mit használjon, mert ez az ő döntése és neki kell választania, hogy neki mi a megfelelő.
2021. máj. 8. 21:54
 12/28 anonim ***** válasza:
88%
10, bar igy lenne, de nehany szeretethianyos tapasztalatlan lany biztos jut egy ilyen tuskonak.
2021. máj. 8. 21:54
 13/28 anonim ***** válasza:
87%
11, szerintem sem betet a legjobb, pont ezert gondolom oka van hogy azt hasznalja, nem tampont, kelyhet stb. Mondjuk a menstruacios bugyit kiprobalhatna, hatha az bejon. De milyen mar hogy befekszik melle betettel meg hasonlo szoveggel jon srac?
2021. máj. 8. 21:58
 14/28 anonim ***** válasza:
99%

Normális embert az ilyen nem zavar.

Nem áll jogodban beleszólni ebbe.

2021. máj. 8. 22:03
 15/28 anonim ***** válasza:
70%

Mondjuk én pont egy fertőzés miatt hagytam abba a tamponozást, előtte nem volt vele semmi bajom, utána meg nem vitt rá a lélek többet.

A tampon elhagyásának egyetlen hátránya, hogy sokkal "szűkebb" vagy "rugalmatlanabb" lettem, szóval szexnél mindig figyelni kell a megfelelő nedvesítésre és fokozatosságra, mert már nem megy egyből mint tamponozásnál.

2021. máj. 8. 22:06
 16/28 anonim ***** válasza:
85%

Mondjuk én külön szedném a problémát. Elhiszem, hogy zavar, ha a barátnőd akár 2-3 napon át összevérzi az ágyneműt, esetleg akár az ágyat is, főleg, ha otthon laksz és még anyud mossa, ez tényleg kínos lehet, ha rendszeres.

A megoldást viszont nem neked egyedül kell kitalálnod és nem kötelezheted a párodat arra, hogy valamit úgy csináljon, ahogy te kitaláltad, főleg egészségügyi kérdésekben.

Üljetek le és beszéljétek meg, hogy hogyan tudjátok megoldani, hogy ne vérezze össze az ágyneműt.

2021. máj. 8. 23:09
 17/28 anonim ***** válasza:
85%
Kamaszként én kifejezetten "féltem" a tampontól, de mostmár el sem tudnám képzelni a betétet. Ennek ellenére, ha a te barátnődnek az a komfortosabb, akkor használja azt. Ilyenkor esetleg tegyen maga alá egy törölközőt, ha esetleg "baleset" van, ez szerintem jó kompromisszum. Amúgy nálam is van, hogy erősebben vérzek és a supur plusos tampon sem elég, ilyenkor én is becuccolok magam alá egy törcsit és kész. Amúgy meg igen, undorító, hidd el, a nőknek sem öröm, de ez van.
2021. máj. 8. 23:18
 18/28 anonim ***** válasza:
92%

10

+1

Ezt valamelyik szokásos nőgyűlölő írta ki, ezek így akarnak belerúgni a nőkbe, ha már pina nem "jut" nekik. Gondoljátok el, neki már az is élvezet, hogy szidjátok. Ennyi maradt neki, egy rakás szar szegényke.

2021. máj. 9. 00:15
 19/28 anonim ***** válasza:
91%
Istenem bmeg és vannak nők akik normális válaszokat írnak neki, amúgy lehet ez a menstruálós fetisiszta, és így akart veréshez való anyagot gyűjteni.
2021. máj. 9. 00:16
 20/28 anonim ***** válasza:
7%
Nőként én is gusztustalannak tartom a betétet, biztos hogy nem feküdnék úgy be a párom mellé. Aki fél a tampontól használhat intimkelyhet, legalább éjszakára. Nem a középkorban élünk, hogy véres ágyban kelljen ébrednünk..
2021. máj. 9. 09:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!