Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez kihasználás?
Figyelt kérdés
Ha a pasi inkább hozzám járkál fel, mintsem én menjek fel hozzá, csak mert ő az anyjával él, de családiházban lakik az anyjával, és nyilván ha éhes vagy én vagyok éhes meg kinálom őt is kajával,és így gyakran eszik nálam. És gyakrabban van nálam mert én nála csak 2szer voltam csak nála. Mert nem szereti ha én vagyok nála. Jah és egyszer szakítani akartam vele mert más gondjaim is voltak vele, és bizsu nyakláncot vett nekem hogy ő engem mennyire szeret címszó.#pasi#gondok#tanácsok
2021. máj. 7. 19:28
11/18 anonim 

válasza:

Aztaa... Így már sajna nekem is rossz irányba fordult a véleményem. :(
Ez nagyon gáz... Én ott hagynám a fenébe, beszéljen amit akar.
12/18 anonim 

válasza:

Fhú, ez - bocsánat, ő - is fordítva ül a lovon.
A kérdés alapján még azt mondtam volna, hogy nem feltétlenül baj ez, hiszen én is utáltam exemhez menni a családja miatt, így mindig őt hívtam ide.
Amiket viszont hozzátettél... Hát, kissé kattos a csávesz.
13/18 A kérdező kommentje:
De vajon miért áll igy hozzám?
2021. jún. 12. 04:03
14/18 anonim 

válasza:

En nem ertelek kerdezo. Olyan szepen leirtad a problemaidat ide. Miert nem mondod el neki ezt mind? Szolnod kellene, hogy egyszeruen nincs penzed arra, hogy mindig nalad egyen. Szerintem alapveto dolog, hogy hoznia is kellene alapanyagokat hozzad. Nincs olyan, hogy "eszebe sem jut". Mondani kell neki. Jezusom legyszi ne hagyd mar magad ennyire kihasznalni. A kerdesedre valaszolva ez nagyon az. Amit elottem irtak es teljesen igaz, aki igy beszel a nokrol az egy bunko idiota. Allj a sarkadra es beszeld meg vele a dolgokat, de en is sikitva menekulnek egy ilyen ferfi elol. Olyat keress magadnak aki kepes kozosen gondolkodni es mindent beleadni. Fizikailag/lelkileg/ anyagilag. Hosszutavon nem mukodik mashogy, ha vkivel csaladot is akarsz alapitani esetleg torekedj arra, hogy minimum normalisan egyenranguan banjon veled is. Ne nezzen mar le csak azert, mert te vagy a no. Ha ezt o keptelen megtenni akkor szakits. Mi az, hogy szakitani akartal es hozott egy bizsut? Ez megis micsoda? (Nem a bizsuval van a gond hozzateszem) Legyel mar hatarozottabb. Ne hagyd magad eltantoritani ilyen konnyeden. Eloszor is gondold at mit szeretnel. Szereted ot vagy nem? Biztosan vele akarsz lenni? Valaszolj magadban oszinten. Ha nem tudod az egyenlo a nemmel. Neked kell tenned erte, hogy nem hagyod magad.
15/18 anonim 

válasza:

13as őszinte legyek vagy kedves??
Őszinte leszek, mert buta vagy. Lerí az írásodból is,aki buta mindent meg lehet vele tenni.
16/18 anonim 

válasza:

azért mert valaki drága sört iszik vagy drága tisztálkodási szert vesz nem jelenti azt, hogy tele van pénzel.. én csóró vagyok , még sem iszok olcsó sört meg nem fürdök 300 forintos tusfürdővel .
17/18 anonim 

válasza:

Keress egy sugar daddyt javaslom...
18/18 anonim 

válasza:

Miért kellene sugardaddy?
Mert nem akar egy csóró ingyenèlőt tartani, akinek még túl nagy a pofája is a semmire?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!