Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet észrevenni, ha megcsaltak? Milyen vislekedése van a fiúnak utána?
Az expasim is hasonlóan gyanúgy volt, de azzal a külöbséggel, hogy együtt éltünk, és sokszor tovább bent maradt a melóhelyén, sokszor csak éjfélkor jött haza.
Állítólag dolgoznia kellett. Ja persze reggel 8-tól éjfélig. Azt hitte elhiszem.
Ezért egyszer elmentem a munkahelyére, valamikor este 8 után és felcsöngettem kaputelefonon. Ő lejött, aztán zavart fejjel azt mondta, hogy:
- Nem jöhetsz fel, mert ott van a főnökség.
- Menj haza, nemsokára jövök én is.
És mivel tudta hogy sosem nézem meg a mobilját, a hülye nem törölte az sms-eket, aztán egyik éjjel mikor aludt, elkezdtem olvasgatni.
És akkor találtam ilyent, hogy valami csaj írta neki, hogy 4 után találkozunk a szokásos helyen.
Aztán rákérdeztem, hogy ez meg ki, és csak hebegett habogott, hogy á csak egy ismerős, meg semmi.
Így elegem lett és 2 év után kidobtam a francba.
Mondjuk már addigra nem is nagyon szerettem, mert nem is foglalkozott velem, xart rám nagy ívben.
Úgyhogy ennyi volt, kidobtam.
Aztán fél év mulva találkoztam egy másik sráccal, aki rohan haza mindig a melóból, már 4 órakor itthon van, nincsenek kétes ügyei, nem szokott zavarodott pofát vágni sosem, szóval semmi gyanús nem volt még nála, így bízom benne, hogy ő szeret... mert hát érzem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!