Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti párkapcsolatban hogyan mutatjátok ki, hogy szeretitek a lányt?
Figyelt kérdés
Tudom, mindenki másként, és biztosan voltak már hasonló kérdések. Engem viszont most érdekelnek a ti válaszaitok. És mik azok a dolgok, amik jól esnek nektek a lány részéről? Úgy értem, gyakran mondja-e ki az érzéseit, vagy inkább csak utaljon rá, stb.2010. aug. 23. 13:13
1/5 anonim válasza:
hát én sokszor megcsókolom, megölelem, simogatom, ölembe ültetem, sokszor mondom neki h mennyire szeretem, sokszor bókolok neki, amiben tok segítek neki ( nem orgazmusra gondolok...) hát kb ezek:)
mit szeretek? ha ezeket visszakapom:) a férfi is csak ember.
16F
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ:).
2010. aug. 23. 17:00
3/5 anonim válasza:
- Amikor már csak egy korty sör van az üvegben/pohárban, azt felajánlom neki.
- A kezébe adom (illetve nem veszem ki belőle) a TV távirányítóját
- Elnézést kérek tőle, hogyha hangosan böfögök
...
Amúgy szerinted hogy??? Elég gáz, ha ilyet megkérdez valaki...
4/5 A kérdező kommentje:
Inkább az a gáz, hogy normális válasz helyett ezt az elmés kis "választ" írtad, és viccesnek hiszed magad.
2010. aug. 24. 08:49
5/5 Orálkulum válasza:
az a helyzet, hogy ez szubjektív. vannak bizonyos apró praktikák, amikről havonta írnak cikkeket bulvár lapokban és oldalakon, amik végső soron nem hülyeségek, de az örök igazság akkor is az, hogy neked kell jönnie belülről, hogy TE hogyan szeretnéd/tudod kimutatni az érzelmeid. ha mások tanácsát próbálod követni, előbb-utóbb észre fogják venni, hogy erőlködsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!