Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket is zavar?

Figyelt kérdés

A párom többször emlegeti az exét. 5 honapja vagyunk egyutt. Engem ez nagyon zavar , finomam utalgatok, hogy ne emlegesse. Nem bírom feldolgozni hogy egyáltalán más nőhöz egyszer hasonloan viszonyult, mint hozzam. Nekel elotte nem volt senkim talán ezért. Hogy kéne ezen tullendulnom? Ti is emlegetitek az exeiteket egy uj kapcsolatban. Másokat is zavar?

23/N

2021. máj. 5. 22:30
 1/7 anonim ***** válasza:
90%

"Nem bírom feldolgozni hogy egyáltalán más nőhöz egyszer hasonloan viszonyult, mint hozzam."

Na ez nem normális. Az se jó hogy ő az exét emlegeti de az se hogy neked meg már maga a tudat hogy van ex, is akkora problémát okoz.

Miért emlegeti? Mit mond róla?

Egyébként megmondhatod neki kerek-perec hogy zava h sokat emlegeti. Szóból ért az ember.

De neked meg meg kell értened hogy tök természetes hogy volt már neki más is. De csak VOLT.

2021. máj. 5. 22:37
 2/7 A kérdező kommentje:

Hát hogy pl ő hol szokott ruhát venni, hol járt vele, miket csinaltak egyutt stb.

Jolvan, akkor megprobalom feldogozni ezt a tényt.

2021. máj. 5. 22:40
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
szerintem mindkettőtökkel gond van. Te nem bírod feldolgozni hogy más párja is volt már előtted, ő meg valószínűleg nem lépett még túl a zexén és túl gyorsan vágott bele az új kapcsolatba.
2021. máj. 5. 22:53
 4/7 A kérdező kommentje:
Ez az ex már hat éve volt... azert furcsallom kicsit
2021. máj. 5. 23:05
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Az elején nekem is rossz volt, hogy nekem ő az első, de neki nem én. Más is volt fontos az életében. De ezzel nem tudsz és nem is kell mit kezdened. Alap esetben veled van, te kellesz neki, nem a semmiért van veled. Az a nem jó, hogy ő emlegeti az exét. Így neked is nehezebb elfogadni. Ne célozgass rá, hanem mondd el neki. Sok ember nem érti a célzásokat.
2021. máj. 5. 23:12
 6/7 anonim ***** válasza:
65%
Keress olyat akinek még nem volt senkije.
2021. máj. 5. 23:38
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Az én párom is szokta emlegetni meg én is neki az én exem.Nem lehet tabu téma,5 évig éltem együtt az exemmel,nem élhetek úgy,mintha meg sem történt volna.Azért nem megyek bele részletekbe,de van hogy valami eszembe jut (pl.hogy járt amikor eladta a lakását és újat vett) és akkor elmondom neki,ha éppen aktuális vagy témába illő sztori.Meg persze nem folyamatosan hozom fel,de előfordul mondjuk évente egyszer-kétszer.De ha lépten nyomon emlegeti valaki az exét az gáz,azt jelenti nincs túl rajta
2021. máj. 6. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!