Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Boldogtalan vagyok. Hogy beszéljek róla neki?

Figyelt kérdés

Nem akarom megbántani.

3 hónapja vagyunk együtt, ebből az utolsó igencsak felforgatott.

Az exe folyamatosan felkeresi részegen vagy beállva nő léttére. Nem tudja határozottan elküldeni mert hogy sajnálja, meg hogy nem váltak el szépen. Van amikor azt mondja hogy megcsalta még anno velem, és ez bántja a lelki ismeretét. Kicsit se esik sz.rul nekem ilyeneket hallani. Aztán korrigál és nem így van, ne aggódjak.

Az utóbbi hetekben odaköltöztek sos a testvére a barátnőjével, kitették őket. Mivel egyedül van a házban, befogadta őket, de valahogy mint akit kicseréltek onnantól. Ki is marta őket hamar a dührohamaival, mert hogy mennyire utban vannak neki, és hogy én miattuk nem költözök oda. Valóban terveztük az összeköltözést és nem örültem a folyon munkanélküli párosnak, de ilyet nem mondtam.

Ezidő alatt velem is sokszor felemelte a hangját, és mint aki direkt kiprovokálja a balhét úgy csinált. Mióta nincsenek ott a testvéréék javult, de sokszor robban még velem. Nem volt azelőtt ilyen.

Javasoltam segítséget, pszichológus vagy terápia, de nem érdekelte sosem.

Jelenleg ő nem dolgozik, én viszont reggeltől estig, hétvégente találkozunk. Nehezteli hogy fáradt vagyok. Ő otthon unatkozik, és erre is sokszor utal. Minden minimális szabadidőmben telefonálok vele, senkire és semmire nincs időm. Néha megvádol hogy tuti megcsalom, mert ő nem látja a mindennapjaim...

Szerettem ezt az embert. Segíteni akarnék rajta, vissza kapni. Mikor felhozom ezeket vagy felcsattan, vagy bűnbánóan bocsánatot kér.

A napokban szeretnék vele beszélni de nem lenne erős ha rázúdítom mindezt?

2021. máj. 5. 21:11
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

nabazz ez jó korán jött, de talán még jó,. hogy minél hamarabb

így tálald fel neki

2021. máj. 5. 21:13
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Lesz egy dühkitörése majd bocsánatot kér te pedig majd továbbra is értetlenkedve fogsz állni a helyzet előtt.Zárd le most,még nem késő
2021. máj. 5. 21:15
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de szerintem már eleve rossz jel, hogy veled megcsalt valakit. Az ember mindig önmagáért felelős, és olyan nincs, hogy az a nő rossz volt, ezért őt megcsalta, te bezzeg az igazi vagy, ezért téged nem fog megcsalni. Akinek ez belefér, az általában az összes partnerével megteszi.

A viselkedése is elég gáz. Ha 15 éve házasok lennétek, 2 gyerekkel, és most vált volna ilyenné, akkor megérteném, hogy vacillálsz, szakíts-e, de 3 hónap? Három hónap még semmi. Bőven a rózsaszín ködös időszaknak kellene még lennie, amikor friss szerelmesekként folyton egymáson csüngtök. Ehelyett mi van? Már most boldogtalan vagy.

2021. máj. 5. 21:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Milyen rázúdítani? Vagy dolgozzon vagy foglalja el magát. Nincs ezen mit ragozni. Ha semmi dolga, akkor meg fogja enni az életed.
2021. máj. 6. 06:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!