Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan hogy úgy érezted nincs helyen az életed?
Volt.
Ha már a párkapcsolati problémák kategóriába tetted, bizony kapcsolat miatt is éreztem így. Nagyon jól indult, de az évek során folyamatosan tönkrement. Igen, próbáltam megbeszélni, próbáltam megmenteni, és még túl sok esélyt is adtam. Az még egy dolog volt, hogy nem haladt előre a kapcsolatunk, és évek múltán is a randizgató tinik szintjén ragadtunk - elfogadtam, mert szerettem. Amikor viszont egyre bunkóbb volt, és már 5 percenként megparancsolt valamit, ezáltal jobban lefárasztottak a hétvégi találkozások, mint az egész heti tanulás/munka, akkor tudtam, hogy nincs tovább. A környezetemben egyébként nagyon sokat nem kedvelték már az elejétől fogva - ugyan nem tették szóba, de teljesen egyértelmű, érezhető volt. Akkor még nem értettem, miért nem szeretik, de most már ráébredtem, hogy ők sokkal hamarabb meglátták a parancsolgatós, uralkodni vágyó, kényszerítő, idegbeteg énjét.
Unalmas vagy rossz, tele gondokkal. Ez a bajom csak.
Es ritkan van euforia, meg boldogság csak, amik csak addig is tartanak, átmenetiek csak.
Pedig szeretem a munkám és a barátom.
De amblokk nezve ezert megszuletni is kár volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!