Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem vállal fel mások előtt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vállal fel mások előtt a 24 évvel idősebb párom, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Azt már az elején leszögezném, hogy 4 éve elvált, volt feleségére hagyott szinte mindent, nem gazdag, tehát egyáltalán nem anyagi érdekek motiváltak vele kapcsolatban, és annyira jól tartja magát, hogy a legalább 15 évet simán letagadhatna. Nem ismerem a szüleit, a barátait, nem mutatott be nekik és elzárkózik attól is, hogy az én családtagjaimat, baráti körömet megismerje. Mondtam neki többször, hogy engem ez nagyon zavar, hogy nem vállal fel mások előtt. Erre az volt az indoka, hogy az emberek többsége megvetéssel néz a nagyobb korkülönbséges kapcsolatokra, hiába nem zavar egyikőnket sem, nem akar mások szemében céltábla lenni, ítélkezést végképp nem. Számtalanszor elmondja, hogy mennyire szeret, érezteti is velem. Szinte minden nap együtt vagyunk esténként, programjaink általában közös főzésből, filmezésből és szexből állnak. Közös kirándulás vagy bármilyen más szabadtéri programra nem tudom rávenni.
2021. máj. 5. 06:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Csak dugó pajtinak tart. Kihasználva hogy te szerelmes vagy belé. Ő nem. Csak kábit és ürít beléd. Nem tűnt fel hogy miért nem akar felvállalni és mutatkozni veled az utcán? Miért csak a négy fal között találkoztok, aminek többnyire szex a vége??! Ennyire nem lehetsz naiv
2021. máj. 5. 09:58
 12/16 anonim ***** válasza:
9# mondani en is tudok barmit. A tettek szamitanak.
2021. máj. 5. 10:12
 13/16 anonim ***** válasza:

Pedig, ha egy kicsit figyelmesebben elolvasnád a cikket, minden benne van ami rátok is érvényes.

Ha valaki nagyon rövid időn belül nem vállalja fel a kapcsolatát, akkor minimálisra csökken le az esély arra, hogy teljes értékű kapcsolat legyen. Nem kellesz eléggé, hogy ország világ, család, barátok előtt felvállaljon.

Ezt ne vegyed bántásnak, hanem inkább nyisd ki a szemed, ez az ember csak játszik a szavakkal, te pedig el akarod hinni. Szerinted ha eltitkol mindenki előtt, akkor szeret annyira, mint ahogy te beképzeled?

2021. máj. 5. 10:31
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

"hiába nem zavar egyikőnket sem"

Téged nem, őt meg csak a négy fal közt nem zavarja. Ébredj fel, nem a párod, csak megkefél és elüti veled az idejét. Csúnyán hangzik, de ez van.

2021. máj. 5. 11:57
 15/16 anonim ***** válasza:
Kérdező, mondd csak: hány hátralévő évet saccolsz még a barátodnak? És azt biztosan így, a négy fal között akarod leélni vele? Mert semmi gond nincs a 24 évvel, ha ezt mindketten elfogadjátok( tudom, mit beszélek, nálam 25 van) de ez így nem egy teljes élet. Vagy a 24 év korkülönbséget nem tudja elfogadni vagy valami egyéb gond van, gyorsan derítsd ki! És gondolj bele: ezentúl nem fogsz színházba, moziba, étterembe,múzeumba, nyaralni járni? Ilyen életet nem akarhatsz magadnak. Egyébként ez a dolog most már egyáltalán nem extra, én talán összesen 2-3 beszólást kaptam anno azt is a tágabb baráti körből. Aztán elmúlt az újdonság varázsa és mindenki lehiggadt.
2021. máj. 5. 14:29
 16/16 anonim ***** válasza:
Idővel kinyílik a szemed és rájössz, mekkora sunyi patkány az ilyen. Remélem, minél hamarabb felébredsz...
2021. máj. 5. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!