Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vállal fel mások előtt a
24 évvel idősebb párom, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Azt már az elején leszögezném, hogy 4 éve elvált, volt feleségére hagyott szinte mindent, nem gazdag, tehát egyáltalán nem anyagi érdekek motiváltak vele kapcsolatban, és annyira jól tartja magát, hogy a legalább 15 évet simán letagadhatna. Nem ismerem a szüleit, a barátait, nem mutatott be nekik és elzárkózik attól is, hogy az én családtagjaimat, baráti körömet megismerje. Mondtam neki többször, hogy engem ez nagyon zavar, hogy nem vállal fel mások előtt. Erre az volt az indoka, hogy az emberek többsége megvetéssel néz a nagyobb korkülönbséges kapcsolatokra, hiába nem zavar egyikőnket sem, nem akar mások szemében céltábla lenni, ítélkezést végképp nem. Számtalanszor elmondja, hogy mennyire szeret, érezteti is velem. Szinte minden nap együtt vagyunk esténként, programjaink általában közös főzésből, filmezésből és szexből állnak. Közös kirándulás vagy bármilyen más szabadtéri programra nem tudom rávenni.
"nem akar mások szemében céltábla lenni, ítélkezést végképp nem" Ez az ember visszajelzésfüggő, és gyenge kiállni magáért, ill. érted. Ha szilárd énképe és önbecsülése lenne, fel merne vállalni.
"programjaink általában közös főzésből, filmezésből és szexből állnak" És mire következtetsz ebből?
"Közös kirándulás vagy bármilyen más szabadtéri programra nem tudom rávenni." Még meglátnák...! Ja, hogy nem akarja vállani a felelősséget a döntéseiért?
Btw, míg együtt éltünk a 19 évvel idősebb párommal, jártunk ám együtt színházba, kirándulni stb.
2021. máj. 5. 06:44
2/16 anonim válasza:
Aki ilyen komplexusos és más véleményével van elfoglalva, az miért nem korban hozzáillő barátnőt választ?? Te meg értékeld már magad többre, minthogy csak bújkálásra legyél jó. Én megmondanám neki, hogy vagy felvállaljuk ezt a kapcsolatot, vagy az egésznek nincs értelme a továbbiakban. Akkor megnézheted, hogy mennyire szeret is téged valójában. Felnőtt emberek bújkálnak a világ elől, nevetséges...
2021. máj. 5. 06:50
3/16 anonim válasza:
Még időben keres mást magadnak.
2021. máj. 5. 07:10
4/16 anonim válasza:
Valamit sunyit, nem veletlen nem mutatkozik veled. De szexelgetni jó vagy.
2021. máj. 5. 08:39
5/16 anonim válasza:
"Szinte minden nap együtt vagyunk esténként, programjaink általában közös főzésből, filmezésből és szexből állnak."
Ugyanezt szinte bárkivel megteheted.
Mit ad neked ez a kapcsolat, amiért benne maradsz? Nekem tippem sincs...
2021. máj. 5. 08:51
6/16 A kérdező kommentje:
Nagyon szerelmes vagyok, képtelen lennék megszakítani vele a kapcsolatot. Nincs mellettem senkije, ez teljesen biztos.
Nem te vagy véletlenül? Így fogsz járni te is, ha nem lépsz ki most.
2021. máj. 5. 08:57
8/16 anonim válasza:
Valoszinu o nem szeret ennyire. Elvagytok de ennyi.
2021. máj. 5. 09:00
9/16 A kérdező kommentje:
Nem, az én párom nem ismert ember. Ha nem lenne szerelmes, akkor nem kedveskedne nekem ennyi dologgal minden nap, nem mondaná, hogy sosem volt ennyire boldog.
2021. máj. 5. 09:06
10/16 anonim válasza:
Mi lenne, ha a tetteit figyelnéd és nem a szavait? A te boldogságodnál és felszabadultságodnál fontosabb neki random emberek vélt vagy valós előítélete. Téged kábít a "jajdeszerelmesvagyok" dumával, közben bezár egy szobába. Ha gyereketek lenne azt is el kéne titkolni? Látom nagyon alászállt a rózsaszín köd, de azért minimálisan gondolkodhatnál és kicsit többre is tarthatnád magad, mint egy szexbaba. Nem megy ki veled a pasid az utcára, nem tűnik fel? Nagyon szerethet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!