Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudok tenni visszatérő székrekedés ellen párkapcsolatban?
Az a nagy helyzet, hogy - gondolom én - lelki vagy tudatalatti alapon de egész egyszerűen ha a barátomnál vagyok, nem tudok kakálni. És nem azért mert nem akarok, akarnék én, de nem megy... Ha nála töltök egy hosszabb hétvégét, nem tudok vécézni. Hiába érzem hogy amúgy kellene, hiába ülök rá a vécére, csak szellenteni vagyok képes.
Amint eljövök tőle, akkor viszont nem sokkal később érzem a hasamban, hogy megindulnak a dolgok és jellemzően mire hazaérek (vagy ő lép ki tőlem az ajtón, mert ha nálam van ez akkor is érvényes), nagyon kell már kakilnom. Örülök ha hazaérek...
Valaki esetleg élt át hasonlót? Ilyenkor mit tudok tenni? Minden tanácsot szívesen veszek.
22/n
Még nem érzed magad biztonságban, és félsz, hogy megundorodik tőled.
Megértem amúgy, én is utálok idegen helyen WC-re menni.
1. hashajtó
2. 1 pohár langyos durván sós víz.
Sehogy. A munkahelyemen tudtam csak kaksizni, pedig együtt is éltünk néhány hónapot.
Utólag visszagondolva nem volt az a kapcsolat olyan szipiszuper, nem véletlenül voltam annyira görcsös hogy még a kaksi se ment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!