Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férjeknek, családapáknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjeknek, családapáknak általában kevesebb jár a szexben, mint a fiatalkori kalandoknak?

Figyelt kérdés
Például ha a nő 20onévesen egy italért vállalt anált, mélytorkot, hármast, kikötözést, meg minden extrát, akkor a gyerekei apjának teljes ellátásért is csak 1-2 havonta jár 5 perc misszionárius sötétben?

2021. máj. 4. 11:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
95%

aki egy italért lepippant az ribi, tök mindegy 20 vagy 40 éves.

milyen teljes ellátás? jó esetben a nő is dolgozik és tesz a kasszába, sőt a házimunka is még mindig sajna nagyrészt a nőé. te sztem nyugi neked anno se jutott, meg most se

2021. máj. 4. 12:39
 12/19 anonim ***** válasza:
83%
Nem. 20-on évesen még nem szeretem a korbácsolást. De a férjemmel kitelhesedet a szexualitásunk és azóta rendszeresen megkapja ami jár tőlem!
2021. máj. 4. 13:43
 13/19 anonim ***** válasza:
94%

11:54:

"Ha elveszem a nőt, akkor JÁR."

Az itthon jelenleg hatályos törvények ebben nagyon nincsenek veled egy véleményen.

2021. máj. 4. 13:55
 14/19 anonim ***** válasza:
24%

13.-nak.

Semmi gond! Akkor majd jön másik lány.

2021. máj. 4. 14:07
 15/19 anonim ***** válasza:
#14: azt hittem, házasságról beszéltél - "elveszem a nőt"
2021. máj. 4. 14:49
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Senkinek sem "jár" semmi.
2021. máj. 4. 15:05
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Én pont fordítva gondolnám, szerintem kevesen akarnak anált, kikötözést, hasonlókat bármilyen jött-menttel, ezekhez mélyebb bizalom kell.
2021. máj. 4. 15:27
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Azt el sem tudod képzelni, hogy egy nő is élvezi a szexet? Azért szexel 20 évesen vadul egy jóképű, acélos testű, fiatal pasival, mert tombolnak a hormonok, és vonzódik hozzá? És azért nem szexel a 40-es, aputestű, lepukkant, kétnaponta fürdő, a kanapén döglő, böfögő, fingó, mindenért morgó férjével, mert nem kívánja? Több nőismerősöm van, aki a válás után kivirult, és fiatalabb pasija lett, és semmi gond nem volt a libidóval.
2021. máj. 4. 15:33
 19/19 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem igen. Házas vagyok és kb annyi van hogy fekszik, én teljesitek.

Ez ilyen .

2021. máj. 4. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!