Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Velem van a baj, vagy a párommal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj, vagy a párommal?

Figyelt kérdés

Úgy gondolom mindketten önfejűek vagyunk a párommal, de ő sokkal jobban. Nem tudom, hogy én túlzom el vagy tényleg sok amit ő csinál.

Ő a nő.

Én bármit mondok, legyen egy ötletem, egy gondolatom vagy véleményem szinte abba mindig beleköt, az nem lehet igaz vahy jó amit én mondok.

Viszont ha ő mond valamit, akkor az mindig jó és ha én elmondom nagyon finoman a véleményem akkor felkapja a vizet, vagy próbálja akkor is erősíteni a saját igazát.

Más emberekről is így vélekedik.

Szinte mindenki, rossz, csúnya, semmire való, mindenkiben talál hibát és úgy gondolja ő mindig mindent jól csinál, mindenki más hogy él, hogy néz ki stb.

Már kissé zavar ez az egész engem és nem tudok önmagam lenni, mindenre bólogatni kell már magamba folytom az igazat, a saját véleményem. Sokszor nem megy, de akkor háború van.

Nem tudok mit kezdeni vele, megbeszélni sem tudom vele, mert rögtön az van, hogy én maradjak csendben, én ne mondjak semmit és rögtön a hibáim sorolja.

2021. máj. 3. 18:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Szerintem is nárcisztikus. Számodra romboló lesz, ha ebben maradsz. Nem fog megváltozni, hiába beszélitek meg, mert ilyen a személyisége, nem tud megváltozni és nem is látná be, hogy probléma van vele :(
2021. máj. 7. 11:52
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Nárcisztikus, na az én exem pont ilyen volt. 6 hónapig bírtam. Uhh most 1 hónap után kezdek helyre jönni. Menekülj mert nem fog változni. Nekem nem ment a szakítás, így ő dobott. Semmi nem volt jó. Mindig talált hibát kötekedő és ez még csak a jéghegy csúcsa. Amint lehet lépj le mert be fogsz fordulni mint én. És ezt nagyon komolyan mondom. Hianyzik dee nincs az a helyzet hogy vissza mennék. Engem 4x dobott ki rövid idő alatt. Úgyhogy tudom milyen... Menekülj!
2021. máj. 7. 12:35
 13/18 Manócska1 ***** válasza:
szerintem se maradj együtt vele..
2021. máj. 7. 16:50
 14/18 anonim ***** válasza:
Pont mint az én párom. Alapvetően ő is jó lelkű, de ha olyanja van teljesen kifordul magából és sosem látja be hogy baj van vele. 90%-ban már eldöntöttem hogy szakítok, csak még egy kis bátorságot kell gyűjtenem, ugyanis ez sosem könnyű. Főleg hogy ő számít rám sokmindenben és anyagilag is én támogatom mert nincs munkája. Elég nehéz.
2021. máj. 7. 21:46
 15/18 anonim ***** válasza:
8as hülyeség amit írsz. A két dolog teljesen különböző. Az egyiknél ami a te esetedbe van ott befolyásolják. Amit itt többen irnak meg én is az az meg a nárcisztikusnak megfelelő viselkedés.. A kettő nem ugyanaz. Akik ezentúl át mentek köztük én is azok tudják mi a különbség.
2021. máj. 7. 22:15
 16/18 anonim ***** válasza:

Azzal van a baj, hogy együtt vagytok.

Ebben mi a jó?

2021. máj. 15. 10:11
 17/18 anonim ***** válasza:
Vannak emberek, akik akkor érzik komfortosan magukat, ha szélsőséges vagy legalább is a másik félnél szélsőségesebb hangulatokat élnek át.
2021. máj. 16. 11:21
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

En azért megkérdezném a másik oldalt is. Énis hasonló voltam a párommal (mondjuk másokkal egyaltalán nem, szóval az a része a storynak nem igaz rám) és egy idő után már engem zavart hogy ilyen vagyok, és egyszerűen nem értettem miért, hiszen alapvetően ez nekem nem tulajdonságom.... na meg nem értettem miért csak vele vagyok ilyen...

Képzeletben hátraléptem a kapcsolatunkból és elkezdtem megfigyelni magunkat.

Rájöttem hogy folyamat szurkálódik, kvázi passziv agressziv velem. De ezt olyan sunyin csinálta hogy eddig nagyon fel sem tűnt... se neki se nekem. Egyszerűen minden aprósagba beleköt. Ha nem talál valamit, biztos én raktam el,ha valami leesik, kiborul az is az en hibán úgy hogy az ő kezéből esett ki (rosszul raktam vissza). Egyszerűen úgy erzem minden alkalmat megragad hogy odaszúrjon valami kis megjegyzést. Ez megy egésznap. Jó kevedem van, haza jön és máris van valami beszólás, nekem ettől meg előjön egy olyan szintű frusztráció, rossz kedv hogy elmondani nem tudom.

"Megfigyelésem" után ezt elmondtam neki. Elkezdtünk változtatni. Tudom, ezt otthonról hozta, szülei nonstop ezt csinálják egymással, ezt latta...de remélem tud változtatni rajta, mert nekem nem jó hogy nem tudok nyugodt lenni mellette és állandóan idegzsába vagyok.

Szóval én azért megkérdezném a másik oldalt is, mielőtt a csajra rádobáljuk a manapság oly divatos "nárcisztikus" zavart.

2021. júl. 3. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!