Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted jogosan vagyok bizalmatlan a párommal?

Figyelt kérdés

Írogat más nőkkel, van olyan köztük akit én is ismerek, meg ő is engem. Szerinte teljesen normális, hogy barátkozik nőkkel.

1,5 éve vagyunk együtt, úgy érzem, hogy szeret, de nekem ez akkor is furcsa.

Férfiak, ti barátkoztok nőkkel csak úgy, hogy nincs benne semmi "olyan" szándék?

2021. ápr. 27. 12:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Miket írogatnak? Mert pl. nekem is van pár ilyen fiú barátom, akikkel beszélünk néha, de sosem olyan témákról, nincs köztünk semmi. Ha viszont flörtöl velük, szakíts.
2021. ápr. 27. 12:29
 2/15 anonim ***** válasza:
80%

találkozni is szoktam nő ismikkel, ugy tálalom h randizni megyek, jókat mosolyog rajta és érezzem jól magam, vár haza.

soha egyikkel sem történt semmi, sétálunk vagy beülünk valahova, nőnél vagyunk ha éppen üzleti vagy munka jellegű a találka

2021. ápr. 27. 12:51
 3/15 A kérdező kommentje:

Nem flörtöl elvileg.

Kettes köszi ezt a kamut.

2021. ápr. 27. 13:00
 4/15 anonim ***** válasza:
80%
te is jobban tudod az életem? felőlem..
2021. ápr. 27. 13:03
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Csak azért, mert beszélget velük én nem kezdek kombinálni. Ha feltűnően sokat beszélget, akár a közös időre tekintet nélkül, láthatóan alig várja, hogy a másik írjon stb. tehát bármi, ami az azonos nemű barátaival nem jellemző, akkor értem, mi a problémád. Ha csak annyi, hogy beszél velük néha, akkor túlreagálod.

A 2es nem biztos, hogy kamuzik. Engem sem zavar, ha pl bulizni megy a baráti társaságával, ahol tudom, hogy olykor szingli, vagy könnyen kapható lányok is vannak. Azt is tudtam, hogy lesz krva a legénybúcsún ahol volt, de nem hatott meg. Bízom benne és a 7 év alatt egyszer sem adott okot arra, hogy kételkedjek, pedig voltak nagyon rögös időszakaink.

2021. ápr. 27. 13:06
 6/15 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem is teljesen normális, hogy barátkozik nőkkel. Ennyi alapján egyáltalán nem jogos a bizalmatlanságot, projektálsz.
2021. ápr. 27. 13:14
 7/15 A kérdező kommentje:
Egy új munkatársnővel nem tudom miért kell beszélgetést kezdeményezni, ha nem akar tőle semmit.
2021. ápr. 27. 15:06
 8/15 anonim ***** válasza:
50%

Mert nem csak akk beszélünk vkivel ha akarunk tőle vmit.

Szerelő ha megy hozzátok nem szólsz hozzá mert nem akarsz semmit? Vagy kajafutárnak is háttal vagy átvételnél?

2021. ápr. 27. 15:15
 9/15 anonim ***** válasza:
73%
7 Te csak azokkal beszélgetsz, akiktől akarsz valamit? Mert akkor te vagy a defektes, de nagyon.
2021. ápr. 27. 15:33
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Bizonyára ezt is kamunak fogod gondolni, de elmesélném, hogy én is és párom is szoktunk beszélgetni ellenkező neműekkel. Tekintve, hogy szociális lények vagyunk, barátkoztunk az iskolában is, előző munkahelyeken, mostani munkahelyeken stb. Tehát vannak vegyesen barátaink mindenhonnan. Nekem vannak fiú barátaim akiket 8-10 éve ismerek már, párommal meg 4 éve vagyunk csak együtt. Neki is vannak még középsuliból lány ismerősei, akikkel alkalmanként beszélget, h kivel miújság stb. Sőt, elmondom neked, azon se sértődnék meg, ha találkozna velük és beülnének 1 sörre vagy kávéra.

Attól, hogy két ellenkező nemű jóban van, még nem kell egy korlátozó p*csának lenni. Előtted is kommunikált lányokkal, nem tilthatod meg, hogy most miattad ne tegye.

Persze mindez normális határokon belül férne bele. Ha flörtölne, titokban találkozgatnának, menne a képküldés stb akkor nyilván én sem hunynék szemet. De egy normális beszélgetésben nincs semmi rossz, ennyire ne próbáld eldönteni mit csinálhat, mert ott fog hagyni - megjegyzem jogosan.

22N

2021. ápr. 27. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!