Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted jogosan vagyok bizalmatlan a párommal?
Írogat más nőkkel, van olyan köztük akit én is ismerek, meg ő is engem. Szerinte teljesen normális, hogy barátkozik nőkkel.
1,5 éve vagyunk együtt, úgy érzem, hogy szeret, de nekem ez akkor is furcsa.
Férfiak, ti barátkoztok nőkkel csak úgy, hogy nincs benne semmi "olyan" szándék?

Ilyen nőktől mentsen meg a jóisten. 2-es miért kamu?
Mert normális kapcsolatban él, ahol a párja nem sárkány?
Szánalmas vagy kérdező
A kérdés elolvasása alapján azt hittem az én barátnőm írta ki a kérdést, de a 7-es hozzászólással kiderült, hogy nem te vagy az :D
Akkor reagálok én neked, mert én ugyanebben a szituban vagyok, csak én vagyok a férfi.
Az én barátnőm is ugyanilyen féltékeny. 1,5 éve vagyunk együtt, de számon kéri rajtam, hogy miért beszélgetek messengeren lány ismerősökkel. Hozzáteszem olyan ismerősökről van szó, akiket már 7-8 éve ismerek (ő vele meg csak 1,5 éve vagyok együtt, azóta ismerjük is egymást csak).
Olyan szinten tolja, hogy ha pl facebookon profilképet cserélek, vagy ha kirándulni megyünk valamerre és teszünk ki közös képet, azt nézi az én ismerőseim közül kik likeolják a képet. És azoknak a lányoknak akik likeolják, végig nézi az adatlapjukat, hogy vajon kik lehetnek, mit akarhatnak tőlem.
Sőt, elmesélek még egy sztorit. Gábor nevű haverommal dumáltam messengeren, akinek a neve Gabi-ként van beállítva. Ott feküdtem az ágyon barátnőm mellett. Teljesen rálátott a telefonomra, erre ingerülten mégis benyögi, hogy "nyugodtan beszélgess csak mellettem más csajokkal".... Nem értettem az egészet. Azt mondja látja, hogy Gabival beszélek... Gabriella... Fú mondom ne zavarjon, hogy a Gabi az Gábor...
"Egy új munkatársnővel nem tudom miért kell beszélgetést kezdeményezni, ha nem akar tőle semmit."
Ha ezt a kérdést komolyan gondolod, akkor neked egy pszichológus kell. Miért gondolod azt, hogy a barátod a tulajdonod? Miért ne beszélgethetne egy kollégájával? Azért beszél vele, mert a kollégája. Vagy szerinted a munkahelyén is, ha összefutnak még egy sziát sem szabad neki mondania?

13 te ne osztogass tanácsokat ilyen cink barátnő mellett
Szépen vedd feleségül, majd jöjj rá hogy elcseszted az életed
Nem vicc. Ismerek ilyet
Majd minden nap beszámohatsz merre jártál kivel miért

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!