Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú, aki azt mondta nekem, amikor megkérdeztem, hogy nem érdeklem. Nagyon kivoltam/vagyok :\. Nem is írtam azóta rá, se ő rám. Viszont nemrég meg rámírt,2× is. Ezt nem értem. Most mit akarhat?
Mert, hogy ha tudja, hogy szeretem, akkor nem hinném, hogy lenne annyira szemét, hogy rámír, miközben őt meg nem érdeklem, ha csak nem gondolta meg magát...viszont ő ennek semmi jelét nem mutatta, csak sima általános dolgokról beszéltünk...:\
tudom, hogy hülye kérdés, de légyszi normális válaszokat írjatok :) köszi előre is :)
dettó ugyanez van velem is.:O
kiváncsi vagyok a válaszokra
Látom rendesen feltoltak idegre a válaszolók:DDDDDDDDD
Ne idegeskedj...a sráccal hagyd alakulni a dolgokat és majd elválik mi lesz belőle...vagy kérdezz rá a fiútól, ha már volt bátorságod szerelmet vallani neki most legyen bátorságod megkérdezni tőle,hogy ezt most akkor hogy gondolja.
Szerintem szeretné, ha barátok maradnátok annak ellenére, hogy nem tetszel neki. A te döntésed, hogy ebben partner leszel-e vagy sem. De szerintem mondd meg neki, hogy neked így nem megy (mert nem fog) töröld, tiltsd, felejts!
És ami a legfontosabb, ne idegesítsd magad emiatt, lesz még 1000 másik, akit majd érdekelsz ;)
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!