Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm 2 idegen pasival smárolt egy buliban. Ti mit tennétek?
1 hete járunk és egyedül elment bulizni, engem nem is hívott és kiderült, hogy sokat ivott és 2 pasival smárolt de őszintén elmondta és azt mondta, hogy velem akar járni.
Elég gáz helyzet. Mit mondtok erre?
Ő 15/N, én 16/F
Én biztos dobtam volna háát lexarom hogy 1. csaj deh bameg ha 1.héten már 2 pasival smárol....
Háát én biztos dobtam volna rögtön 2 csávót megszétvertem volna....xD...(én ezekre tök ideges vok)
De velem még nem volt ilyen szerencsére
Nem a csávókat kell szétverni, a csaj sara ha félrekavar, elvégre ő van kapcsolatban.
Kidobnám, nem érdekel hogy így meg úgy megbánta. Részegen meg az ember olyat tesz, amit józanul is akar, csak nem mer.
Én is voltam már részeg, és lehetőségem is lett volna párszor, mégse csaltam meg akivel voltam. 26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!