Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel foglaljam el magam, még a párom minden hétvégén berúg a haverokkal?
Péntek délutántól vasárnap estig hírét se hallom. COVID időszakban szerettem egyedül lenni és otthon elfoglalni magam, de mostanában már kimozdulnék, csinálnék valamit, de nem nagyon van kivel. Az összes barátnőm vagy kapcsolatban van, és többségében a párjukkal töltik a szabaidejüket, vagy elköltöztek külföldre, más városba stb. Most is hallgatom, hogy a szomszéd bulizik, én pedig egyedül unatkozom itthon.
(A keressek normális pasit nem opció, nem nézek ki elég jól ahhoz, hogy válogassak. Ezen kívül nincs is vele probléma, nem ver meg vagy ilyesmi.)
De ez olyan elfogadhatatlan dolog? Engem annyira nagyon nem is zavar, csak kicsit rosszul esik. Néha még jót is tett az egyedüllét.
A külsőmön pedig sajnos nem tudok javítani (vagyis nincsenek felesleges millióim plasztikai műtétekre).
"Ezen kívül nincs is vele probléma, nem ver meg vagy ilyesmi.)"
EZ most valami vicc? Ha netán nem, akkor sürgösen keress fel szakembert.
"De ez olyan elfogadhatatlan dolog? Engem annyira nagyon nem is zavar,"
Igen, maximálisan elfogadhatatlan dolog. Nem is tudom, hol kezdjem a listát.
1. alkesz a párod
2. semmmibe vesz, nem szeret
3. SZ.RIK a fejedre
4. Milyen jövőt szánsz te ennek a kapcsolatnak?
5. Ugye még véletlenül sem jut eszedbe, hogy szülsz neki.
Az, hogy nem ver, az az alap, nem pedig előny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!