Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha nem működik a szex miattam?
Lelki eredetű problémáim (is) vannak a szexszel. Kislányként a szüleimet rengeteget hallottam erről veszekedni, tisztán emlékszem arra, hogy azt sem tudtam, miről van szó, de már akkor valami bűnös dolognak tekintettem. Emiatt történt megcsalás is a családban.
Jártam pszichológushoz, többek között emiatt is, de nem jött rendbe teljesen ez a dolog, más téren rengeteg mindent sikerült feldolgoznom.
24 évesen vesztettem el a szüzességem, pedig előtte is számtalan lehetőségem lett volna rá, párom is volt, de akármennyire is kívántam, annyira szűk voltam és annyira fájt, hogy nem ment.
Jelenleg 27 éves vagyok, de még a mai napig is folyton fáj. Emiatt a barátommal, akivel másfél éve vagyunk együtt, folyamatosan ritkulnak az együttlétlétek. Az elején még reménykedtem, hogy menni fog, de nagyon fájt. Mára viszont odáig jutottunk, hogy már a legelején jön a sírás, megfeszül a testem, attól is rosszul vagyok, ha csak simogat, képtelen vagyok elengedni magam. Körülbelül két hónapja nem volt köztünk semmi. :( Nagyon türelmes velem, sokat beszélgetünk róla, de undorom van már a szextől és a gondolattól is félek. Nagyon szeretjük egymást, de félek, hogy emiatt előbb utóbb elhagy. Más téren nagyon jól megértjük egymást.
Próbáltuk már kevés alkohollal is oldani, az sem működött.
Nőgyógyásznál is voltam, nem talált semmi fertőzést, hozzátenném, annak ellenére, hogy nagyon gyakran be vagyok gyulladva lent.
Tanácsokat szeretnék kérni, illetve megkérdezni, volt-e már valaki hasonló szituációban és talált-e erre megoldást.

Írtam, hogy jártam pszichológushoz.
Főként az érdekelne, tapasztalt-e valaki hasonlót.

Semmi köze nem volt a valláshoz, anyám távolságtartó ilyen téren, még az ölelést is utálja. De mellékes most ez.
A barátom pedig nagyon vigyáz, türelmes és figyelmes, légy szívesen ne minősítsd ismeretlenül. Nem fogom lecserélni.

Sima pszichológushoz jártál?
Mert ide szexuál pszichológus kellene.
Hányszor voltál pszichológusnál, és mennyinél?
Nyugodtan menj el több orvoshoz, mert nem biztos, hogy az első tud neked segíteni.
Ne add fel, de erre a problémára nincs más megoldás mint az, hogy megembereled magad ( már ha akarsz változást) és akár több orvoshoz is elmenj, aki talán tud segíteni.
Itt az oldalon sajnos mi nem nem fogunk tudni.

Rengeteget meditáljatok együtt és szeretgessétek egymást. El kell különítened a befesuülős kellemetlen érzést a szex gondolatától. Keress egy okot magadba, amire rálőcsőlheted a rossz élmények emlékeut így a szex már tisztább lesz.
Ezeken dolgozz egy olyan pszichológussal, aki tud segíteni. Ez akár évek munkája is lehet, de remélem mihamarabb kigyógyúlsz ebből. Addig megy kényeztessen téged. Engedjétek el a behatolás témát.

"anyám távolságtartó ilyen téren, még az ölelést is utálja. De mellékes most ez."
Nem hogy nem mellékes, hanem ez AZ oka! Ezt nem említette a pszichológusod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!