Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan rángatjátok ki a párotokat a szomorúságból, kedvetlenségből?

ok nélkül senki sem szomorkodik, csak nem akarja elmondani neked
nem tudom, több ötletem is van; átölelni, megsimogatni, vacsorát készítni, fürdőt előkészíteni, megágyazni, lefektetni és talpmasszázst adni. Egyszerű kis kedvességek. Ami nálatok játszik ilyen téren, az jöhet.

Feldobhatsz neki 1-2 friss programot, amit régóta terveztetek vagy csak ötleteltetek rajta, talán jobban érzi magát. Komolyabb esetben szakembert ajánlani, bátorítani hogy menjen.
Kb. ennyit tudsz tenni, az érzései feldolgozása, az azzal való megküzdés nem a te feladatod. Mivel neked nem beszél és végig búval aszott kedve van, idővel egyszerűen szétfogja bomlasztani a kapcsolatot.

Békén kell hagyni, és fontos, hogy érezze: neked megnyílhat.
Én is utálom, ha láthatóan magamban szeretnék először átgondolni egy témát, mégis firtatják.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!