Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek normális hogy ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális hogy ha a párom gerjed az édesanyámra?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 26. 17:18
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
23%
Kanos lehet a hapsi, elégitsd ki többször, hogy lefáradjon! nem gondolod, hogy akkor másra is gerjed ?
2021. ápr. 27. 13:54
 22/32 anonim ***** válasza:
76%

16/21 A kérdező kommentje:

Méregeti, nekem mondja hogy mennyire megd*gná, felmegy hozzá nála alszik és odabujik hozza meg ilyenek és csodálkozik hogyha felkapom ezen a vizet.

17/21 A kérdező kommentje:

Azt kihagytam,hogy múltkor volt egy olyan megszólalása, hogy "szerelmes vagyok anyádba"

Hogy a csávódnak nincs agya és nincsenek érzelmei, az egy dolog, de hogy te ezek után még együtt vagy vele azt mutatja, hogy fülig bele vagy zúgva és nem tudsz józanul gondolkodni. Pasi vagyok, de ha a barátnőm azt mondaná, hogy de jó pasi a faterod, grrr, lefeküdnék vele, akkor mondanám, hogy tessék, parancsolj, ég veled, szia!

Sajnos sokszor a "drága" anyósok is rágerjednek a vejükre, így - nem ismerve anyukádat és nem megsértve - akár az is lehet, hogy ő is küldött valamilyen jeleket a pasidnak. Láttunk már rá példát. Ha egyenes és őszinte viszonyban vagy anyukáddal, akkor beszéld meg vele és dobd ki ezt a pasit!

2021. ápr. 27. 17:41
 23/32 anonim ***** válasza:
12%
Lehet, hogy anyád jobban néz ki mint te? Láttam már ilyet.
2021. ápr. 27. 19:26
 24/32 anonim ***** válasza:
72%

Kedves kérdező, remélem nem élsz együtt ezzel a pofátlan kocsoggel, mert aki ilyen "poénokat" mond neked és ilyen szinten lenéz téged, miközben a párod, szerelmed, élettársad, netán (leendő) gyermeked apja, akkor az egyéb galádságokra is képes, például alkalomadtán majd megver, meglop, vagy véletlenül kilök egy kocsi elé, ha sétáltok.

Ha valós a kérdésed és nem trollkodás, akkor a helyedben kérdés és válasz nélkül hagynám el azonnal és innentől levegőnek nézném egész életemben. Nem fogsz neki hiányozni, hidd el, és jobb, ha neked sem hiányzik ez a beteg elme.

2021. ápr. 27. 20:17
 25/32 anonim ***** válasza:
79%
nekem is volt olyan anyósjelöltem, aki tetszett, de a kérdésedre válaszolva: nem, ez egyáltalán nem normális, hogy a pasid anyudra gerjedjen, miközben veled van együtt és az főleg nem normális, hogy még hangot is adjon ennek, földbe tiporva az önbecsülésedet...
2021. ápr. 27. 20:29
 26/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi segítségeket és/vagy tanácsokat! :) Sokat segítettetek.

Édesanyám nem ad felé semmilyen jelet. Bár ő szerintem már azt "jelnek" veszi ha épp anyám esetleg tőle 2 méterrel lehajol valamiért ha leesik.

Együtt élünk, és szerelmes is vagyok,lehet jelen helyzetben ez is a probléma, hogy nem küldtem már el egyből az első ilyennél melegebb éghajlatra.

Esetleg ha valakinek még van tanácsa, vagy (ne adj Isten) tapasztalata szívesen elolvasnám, nagyon sokat segítene! :)

Köszönöm mégegyszer mindenkinek:)

2021. ápr. 28. 14:13
 27/32 anonim ***** válasza:
66%

ez a csávó egy pszichopata vagy szociopata kocsog lehet, eszembe is jutott róla egy ilyen női lapban leírt történet.

kicsit hosszú lenne leírni, de ott fordított volt a felállás, az após kezdett ki a fia barátnőjével egy családi italos estén, aki rövidesen ráadásul a fia menyasszonya lett és ezt követően még a fiának az arcába is vágta, hogy milyen jó nőt fogott ki, egy igazi tüzes kancát.

2021. ápr. 28. 15:45
 28/32 anonim ***** válasza:
84%

ajajj, a szerelem setét verem... nem melegebb éghajlatra kell elküldeni, hanem kilépni az életéből. valószínű csak azért van veled, mert anyud génjeit örökölted, vagyis jól nézel ki és jó vagy az ágyban. anyud pedig nyilván egyedülálló, mert ha lenne pasija, akkor a te pasid meghúzná magát és nem szájalna ilyeneket, amiket mond, ellenkező esetben anyud pasija szájonkenné.

de nyugodj meg, ha anyudra gátlás nélkül rámenne, akkor ugyanígy bármilyen nőre rá is megy gátlás nélkül, aki szétteszi neki a lábait. de szét se kell, hogy tegye, csak lenyomja a mosógépre és megcsinálja. egy ismerősöm "futni" járt a margitszigetre, addig még a telefonját is otthon hagyta, egy 1,5 órás "futás" alatt simán belefért az 1 órás kamaty a szeretőjével, még leizzadni is volt ideje, míg hazaért.

2021. ápr. 28. 15:54
 29/32 anonim ***** válasza:
Mi fogott meg ebben a srácban?
2021. ápr. 28. 20:54
 30/32 A kérdező kommentje:
Egy jó ideje együtt vagyunk kb 3-4 éve, ilyenekre nem volt példa ez előtt. Csak pár hónapja kezdődött.
2021. ápr. 29. 01:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!