Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális hogy ha a párom gerjed az édesanyámra?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 26. 17:18
11/32 anonim válasza:
Ti miről beszéltek? Ha csak szexről van szó, nem érzelmekről és párkapcsolatról, akkor a férfiak 90%-a a saját korától függetlenül dugna minden csinos 18-50 év közötti nővel.
12/32 anonim válasza:
Az, hogy mi "normális", nem egy abszolút kategória, hanem teljesen szubjektív, privát megítélés kérdése. S lényegében mindegy is: az, hogy itt a válaszolók x%-a "nem normálisnak" tartja a párod vágyait, a helyzeten nem fog változtatni. Attól még ugyanis, hogy a pároddal közlöd, hogy sokak szerint "nem normálisak" a vágyai, nem fog nem begerjedni az anyukádtól. Néhány évtizede még a homoszexualitást hivatalosan is betegségnek tartották és törvényileg is üldözték, de ez nem tartotta az embereket vissza abban, hogy ilyen vágyaik legyenek. Lehet megcímkézni, elítélni vágyakat, de attól még azok megmaradnak. Ilyen a vágyak természete.
13/32 anonim válasza:
Kamu vagy. 50,60 eves nokre lehet gerjedni, de te provokalsz csak.
14/32 anonim válasza:
Persze, természetes.
"Dugd meg az anyját, vedd el a lányát" - Konfuciusz
15/32 anonim válasza:
Aligha, mivel családtagnak kéne tekinteni. De ha már igen, akkor meg tartsa magában, mert erre nemigen kíváncsi a kutya sem.
16/32 A kérdező kommentje:
Méregeti, nekem mondja hogy mennyire megd*gná, felmegy hozzá nála alszik és odabujik hozza meg ilyenek és csodálkozik hogyha felkapom ezen a vizet.
2021. ápr. 27. 01:14
17/32 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam,hogy múltkor volt egy olyan megszólalása, hogy "szerelmes vagyok anyádba"
2021. ápr. 27. 01:15
18/32 anonim válasza:
Jó nagy tahó a csávód akkor. :D
19/32 anonim válasza:
És még vele vagy ezek után? Nem kéne.
20/32 anonim válasza:
Szerintem sem kéne erőltetni egy ilyen paraszttal a kapcsolatot. Nagyon nem normális hogy ennyire nem érdekled és így kinyilvánítja a véleményét anyáddal kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!