Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan érzem ezeket soknak a páromtól vagy ő csak ilyen "érettebb" típus?
Gyakorlatilag napi szinten tesz megjegyzéseket a "mai fiatalokra", emberekre, társadalomra, mindenre. Pedig amúgy mi is fiatalok vagyunk, ő 26 éves. Kezdek aggódni, hogy ez már nem normális és túlzottan felmagasztalja magát mindenért és ilyen gyakran hozza fel ezeket. Pár példa:
1. Meglát egy huszon-harminc éves fiút kapucnis pulcsiban, rögtön mondja, hogy felnőtt férfi hogyan hordhat ilyet és neki már 18-20 éves kora óta milyen igényes a stílusa.
2. Nem tartja felelősségteljesnek és érettnek, ha valaki 9-10 után az utcán van. Sőt, télen még délután négykor-ötkor is félt engem, mondván, hogy sötét van és meg fognak támadni.
3. Teljesen lenéz és elutasít minden fiatalos, hülyülős dolgot. Párszor elsétáltunk a téren egy csapat tizen-huszonéves mellett, akik jól érezték magukat, iszogattak, minden alkalommal kiakadt, hogy ez szánalmas, ilyet csak a csövesek csinálnak, hogy kiülnek.
4. Áthívtuk egyszer a barátainkat, zenét hallgattunk, két lány énekelgetni kezdett, utána is mondogatta, hogy szerinte ez milyen kínos és ilyet csak a tinilányok csinálnak.
5. Mindig kihangsúlyozza, hogy neki mennyi célja van, milyen összeszedett, milyen szépen beszél és bezzeg a sok fiatal huszonéves csak iszik, drogozik, tengődik, káromkodik stb.
Mit gondoltok? Nem túlzás ez egy kicsit? Ha próbálok állást foglalni, látom rajta, hogy húzza a száját. Pl. mondtam neki, hogy szerintem abban nincs semmi, ha fiatalok kiülnek iszogatni, én is mentem néha, erre elkezdte, hogy szerinte én ennél értelmesebb és több vagyok.
Én 48 éves vagyok.
1. Van kapucnis pulcsim. Irodába, Operába nem hordom, kutyát sétáltatni igen.
2. Rendszeresen tartózkodom az utcán 9, 10 után. Télen is.
3. Nem zavar, ha a fiatalok iszogatnak, feltéve ha nem 13 évesen hányásig teszik.
4. Énekelni nem szoktam. Hurrá, legalább picit érett vagyok 🤣
5. Vannak céljaim, de nem hinném hogy minden fiatal céltalan.
A leírás alapján a barátod nem csak a huszonéveseket nézi le, hanem engem is. Unalmas fickó lehet egyébként.
Első két pontot olvastam végig a nyitóban.
Ostoba, sznob tökfej. Kerüld el messzire.
Na rajtatok nőkön igazodjon el az ember.
Nem ti sipítoztok mindig, hogy nektek érett felfogású, tanult, művelt, kifinomult, ezért diplomás férfi kell?
Komolyan, nem értem ezt az oldalt. Orrba-szájba mantrázza itt majdnem minden nő, hogy a nőknek a normális férfiak kellenek, de minden 2. nőktől érkező kérdés arról szól, hogy egy full gyökérrel vannak együtt...
Egyébként, a pasid elég kattant és ez valószínűleg csak rosszabb lesz. Ő alapvetően egy házsártos típus a magas lóról. Képzeld el, milyen lesz öregebben.
"Áthívtuk egyszer a barátainkat, zenét hallgattunk, két lány énekelgetni kezdett, utána is mondogatta, hogy szerinte ez milyen kínos és ilyet csak a tinilányok csinálnak."
"Nem házsártos, kommunikatív, kedves, odafigyel az emberekre, megjegyzi a dolgokat."
Nem érzed, hogy kicsit üti egymást a 2?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!