Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan érzem ezeket soknak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan érzem ezeket soknak a páromtól vagy ő csak ilyen "érettebb" típus?

Figyelt kérdés

Gyakorlatilag napi szinten tesz megjegyzéseket a "mai fiatalokra", emberekre, társadalomra, mindenre. Pedig amúgy mi is fiatalok vagyunk, ő 26 éves. Kezdek aggódni, hogy ez már nem normális és túlzottan felmagasztalja magát mindenért és ilyen gyakran hozza fel ezeket. Pár példa:

1. Meglát egy huszon-harminc éves fiút kapucnis pulcsiban, rögtön mondja, hogy felnőtt férfi hogyan hordhat ilyet és neki már 18-20 éves kora óta milyen igényes a stílusa.

2. Nem tartja felelősségteljesnek és érettnek, ha valaki 9-10 után az utcán van. Sőt, télen még délután négykor-ötkor is félt engem, mondván, hogy sötét van és meg fognak támadni.

3. Teljesen lenéz és elutasít minden fiatalos, hülyülős dolgot. Párszor elsétáltunk a téren egy csapat tizen-huszonéves mellett, akik jól érezték magukat, iszogattak, minden alkalommal kiakadt, hogy ez szánalmas, ilyet csak a csövesek csinálnak, hogy kiülnek.

4. Áthívtuk egyszer a barátainkat, zenét hallgattunk, két lány énekelgetni kezdett, utána is mondogatta, hogy szerinte ez milyen kínos és ilyet csak a tinilányok csinálnak.

5. Mindig kihangsúlyozza, hogy neki mennyi célja van, milyen összeszedett, milyen szépen beszél és bezzeg a sok fiatal huszonéves csak iszik, drogozik, tengődik, káromkodik stb.

Mit gondoltok? Nem túlzás ez egy kicsit? Ha próbálok állást foglalni, látom rajta, hogy húzza a száját. Pl. mondtam neki, hogy szerintem abban nincs semmi, ha fiatalok kiülnek iszogatni, én is mentem néha, erre elkezdte, hogy szerinte én ennél értelmesebb és több vagyok.

2021. ápr. 26. 14:49
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
93%

Én 48 éves vagyok.

1. Van kapucnis pulcsim. Irodába, Operába nem hordom, kutyát sétáltatni igen.

2. Rendszeresen tartózkodom az utcán 9, 10 után. Télen is.

3. Nem zavar, ha a fiatalok iszogatnak, feltéve ha nem 13 évesen hányásig teszik.

4. Énekelni nem szoktam. Hurrá, legalább picit érett vagyok 🤣

5. Vannak céljaim, de nem hinném hogy minden fiatal céltalan.

A leírás alapján a barátod nem csak a huszonéveseket nézi le, hanem engem is. Unalmas fickó lehet egyébként.

2021. ápr. 26. 15:12
 12/33 anonim ***** válasza:
92%
Egoista, nárcisztikus, és marha unalmas az egész pasas. Ezen mit lehet szeretni, tisztelni?
2021. ápr. 26. 15:21
 13/33 anonim ***** válasza:
98%

Első két pontot olvastam végig a nyitóban.

Ostoba, sznob tökfej. Kerüld el messzire.

2021. ápr. 26. 15:23
 14/33 anonim ***** válasza:
0%

Na rajtatok nőkön igazodjon el az ember.

Nem ti sipítoztok mindig, hogy nektek érett felfogású, tanult, művelt, kifinomult, ezért diplomás férfi kell?

2021. ápr. 26. 15:42
 15/33 anonim ***** válasza:
98%
Kell a f*sznak olyan, legyen humoros, kedves, barátságos, de ha kell, legyen komoly.. De ne legyen olyan mint Eustace a Bátor a gyáva kutyából..
2021. ápr. 26. 15:44
 16/33 A kérdező kommentje:
Pontosan ez a legfurább benne: közben mindenkivel kedves, segítőkész, lehet vele nevetni. De a fiatalokat, az éjszakai életet, az ivást szidja állandóan.
2021. ápr. 26. 15:51
 17/33 anonim ***** válasza:
43%

Komolyan, nem értem ezt az oldalt. Orrba-szájba mantrázza itt majdnem minden nő, hogy a nőknek a normális férfiak kellenek, de minden 2. nőktől érkező kérdés arról szól, hogy egy full gyökérrel vannak együtt...

Egyébként, a pasid elég kattant és ez valószínűleg csak rosszabb lesz. Ő alapvetően egy házsártos típus a magas lóról. Képzeld el, milyen lesz öregebben.

2021. ápr. 26. 15:53
 18/33 A kérdező kommentje:
Pont ez az, hogy alapvetően nem az! Nem házsártos, kommunikatív, kedves, odafigyel az emberekre, megjegyzi a dolgokat. De iszonyúan szigorú, amit nem tudok hova tenni ilyen fiatalon.
2021. ápr. 26. 15:55
 19/33 anonim ***** válasza:
98%
Az ilyen önjelölt erkölcscsőszök általában mélyen frusztráltak és kompexusosak, lefogadom, hogy ez másban is elő fog majd jönni.
2021. ápr. 26. 15:58
 20/33 anonim ***** válasza:
98%

"Áthívtuk egyszer a barátainkat, zenét hallgattunk, két lány énekelgetni kezdett, utána is mondogatta, hogy szerinte ez milyen kínos és ilyet csak a tinilányok csinálnak."

"Nem házsártos, kommunikatív, kedves, odafigyel az emberekre, megjegyzi a dolgokat."

Nem érzed, hogy kicsit üti egymást a 2?

2021. ápr. 26. 16:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!