Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én érzem lustának a barátomat, vagy szerintetek is az? Úgy érzem nem tesz meg mindent a jövője alakításáért. Mit gondolsz?
Egyetemisták vagyunk, de ő már közelebb van a harminchoz mert 24 évesen kezdte az egyetemet és előtte dolgozott néhány évet felnőttként. A szülei vettek neki egy kisebb lakást ahol élünk és a lakbérre nem kell gondolni. Megadom neki, hogy minden nyáron kijár külföldre dolgozni, 2 hónapig heti 70 órát dolgozik és megkeres annyit, amiből utána itthon az év maradékában megél kényelmesen. Eddig jó.
Viszont itthon nagyon nem csinál semmit. Az online egyetem miatt nem kell bejárni suliba, de még alig tanult a vizsgaidőszakra. Nem büfé szakon van, de nem is olyanon, amire halálra kell tanulni magad egész évben és szerencsére piacképes szak. Ez mellett nagyon okos, könnyen megtanulja amit kell, csak lusta azt látom. Ősszel is 25 kreditje volt, de abból 20 sikerült neki, mert alig bírta rávenni magát a tanulásra, de szerencsére nem csúszik. Most is még szinte semmit nem tanult, csak két félévközi ZH-ra pár napot márciusban, pedig most 35 kreditje van. Én járok dolgozni a suli mellett heti kb 30 órában, nem is csak a pénz miatt, csak hogy legyen valami napi rutinom még az online suli alatt is, ne mindig csak itthon kelljen lenni. November óta ő pedig kb max pár hetet tanult összesen, ezen kívül olvas, gépezik, néha edz, szexelünk, filmezünk, ilyesmik, de november előtt ősszel is csak annyi volt a különbség hogy bejárt a 2-3 órára amik élőben voltak megtartva.
#11: az addig oke, hogy kellenek celok meg tervek, de attol a notol, aki honapra pontosan beosztja, hogy mikor KELL az eljegyzesnek, eskuvonek, gyereknek stb.. lennie, minden normalis pasi fejvesztve menekulne.
egyebkent meg a kerdezo egy szot sem irt ilyesmirol, egyaltalan nem is biztos, hogy itt tart meg a kapcsolat.
Én tudom, hogy mi baja van és kicsit sem 3.14csa.
Az a baja, hogy mi lesz vele, ha komolyodna a kapcsolat, hogy fog számítani rá minden egyes nap esetleg gyerekkel, és rohadtul jól gondolja. Az ilyen élet császárai húzdmeg-ereszdmeg típusú emberek apának és férjnek is ilyenek lesznek, akkor csinálják, ha kedvük van, ha meg nem, lesz mellettük valami idióta, aki akkor is erőt vesz magán, amikor a pasi nem. Az ilyen kapcsolatokból lesz válás a gyerek megszületése után, mert míg a hapsi pár hétben odateszi magát, a többiben nem, a nő meg minden nap gürcöl(ami a pasi szerint nem munka), megelégelik egymást, és válnak..
Ilyen emberrel nem lehet hosszútávon tervezni, de a sok hasonló beállítottságú ember jól leszól, mások meg irigykedni a pasira és ezért védik.
Én is ilyen vagyok egyébként, és ha nem egyedül nevelném a gyerekem, sokkal kevésbé teljesítenék jól. Amikor muszáj, akkor hajtunk, naponta több órát gyakorlunk, magamraerőltetem a türelmet és vigyort, ha épp lazulás van, akkor viszont simán hagyom egyedül "kallódni" játszik amit akar, csak nincs kedvem, ne zavarjon nagyon. Van, mikor 4 fogásos luxuskaját főzök, máskor meg megrendelem a gyerekmenüt, mert a szobából is lusta vagyok kimászni. És ez már a "muszáj" verzióm, ahol az alapot amit magamtól nem hoznék is hozom, hogy legyen mindig friss kaja, tisztaság, meg a minimum rendesség/ellátás. Ezt (vagy ennél kevesebbet) nem sok normális ember viselné el.
Szerintem élvezd amíg lehet a kapcsolatot, aztán dobbants, ne szülj neki, különben megszívod. Ne húzd fel magad a dolgain, tudatosuljon, hogy ez egy rövidtávú kapcsolat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!