Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire fèr bele a kapcsolatba, hogy a pàrom nèlkülem megy szórakozni, haverokkal?
Mi együtt élünk és minden hétvégén barátozunk. Hol együtt, hol külön. Nekem szinte felüdülés, hogy 6 nap összezártság (home office ráadásul) után kicsit elmegy és pár órát külön vagyunk. Persze mikor közös barátok hívnak mindkettőnket, akkor oda együtt megyünk, de ott is próbálunk inkább elvegyülni és másokkal beszélgetni, kicsit teret hagyni egymásnak.
Szóval nekem nemhogy "gáz", hanem szerintem baromi jó hosszútávon. Persze az más, ha mondjuk nem éltek együtt és hétvégén tudnátok találkozni, ő meg nonstop megy. Akkor a kapcsolat rovására megy a dolog, ami már más kategória.
Szerintem minden kapcsolatban fontos az én-idő és a külön tér, mert ha nonstop együtt vagytok akkor hosszútávon megfojtjátok egymást, akármennyire is szeretitek egymást. Egyszerűen kell, hogy legyen külön is program.
22N
Mi nem járunk egymás nélkül szórakozni, ő (ffi) eleve zárkózottabb, a barátai 1-2 külföldön vannak ahonnan jött.
Én vittem be baráti körömbe, azokkal járunk össze de együtt. Home office vagyunk igy 24/24 együtt vagyunk, de jól birjuk :-)
Teljesen belefér.
Az meg hogy minden hétvégén...hát nem tudom. Veled is foglalkozik? Vagy azt érzed te csak a második vagy a sorrendben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!