Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mennyire fèr bele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lexy86 kérdése:

Szerintetek mennyire fèr bele a kapcsolatba, hogy a pàrom nèlkülem megy szórakozni, haverokkal?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 25. 01:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
76%
Teljes mértékben belefér, normális dolog. Ha problémád van vele akkor nyisd ki a szád és beszélj vele.
2021. ápr. 25. 11:01
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Mi együtt élünk és minden hétvégén barátozunk. Hol együtt, hol külön. Nekem szinte felüdülés, hogy 6 nap összezártság (home office ráadásul) után kicsit elmegy és pár órát külön vagyunk. Persze mikor közös barátok hívnak mindkettőnket, akkor oda együtt megyünk, de ott is próbálunk inkább elvegyülni és másokkal beszélgetni, kicsit teret hagyni egymásnak.

Szóval nekem nemhogy "gáz", hanem szerintem baromi jó hosszútávon. Persze az más, ha mondjuk nem éltek együtt és hétvégén tudnátok találkozni, ő meg nonstop megy. Akkor a kapcsolat rovására megy a dolog, ami már más kategória.

Szerintem minden kapcsolatban fontos az én-idő és a külön tér, mert ha nonstop együtt vagytok akkor hosszútávon megfojtjátok egymást, akármennyire is szeretitek egymást. Egyszerűen kell, hogy legyen külön is program.

22N

2021. ápr. 25. 11:15
 13/16 anonim ***** válasza:

Mi nem járunk egymás nélkül szórakozni, ő (ffi) eleve zárkózottabb, a barátai 1-2 külföldön vannak ahonnan jött.

Én vittem be baráti körömbe, azokkal járunk össze de együtt. Home office vagyunk igy 24/24 együtt vagyunk, de jól birjuk :-)

2021. ápr. 25. 11:27
 14/16 anonim ***** válasza:
Általánosságban természetesen semmi gond ezzel, de ha kb minden hétvégén menekül otthonról, az azért elgondolkodtató...
2021. ápr. 25. 12:18
 15/16 anonim ***** válasza:
Azért felnőtt emberként egy ilyen alap kérdést ki írni otthon kellene megbeszélned, hogy mit mond a többség mit sem számít, lehet konkrétan már nem is az eljárás a fő probléma ha nem annak az előzményei amit mi nem ismerünk , tehát valami baj van amit mi nem oldhatunk meg helyetted igennel vagy nemmel , mert ha több igent látsz és otthon ezért elkezdesz veszekedni majd akkor megkapod a választ.
2021. ápr. 25. 12:41
 16/16 anonim válasza:
100%

Teljesen belefér.

Az meg hogy minden hétvégén...hát nem tudom. Veled is foglalkozik? Vagy azt érzed te csak a második vagy a sorrendben?

2021. ápr. 25. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!