Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Beszélget az exével, féltékeny...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beszélget az exével, féltékeny vagyok?

Figyelt kérdés
Van egy friss kapcsolatom, nagyon jó minden benne, egy dolgot leszámítva: a párom beszélget az exével, és ez engem nagyon zavar. 10 évig voltak együtt, nem tudom, miért szakítottak, csak azt, hogy a párom nagyon szerelmes volt a nőbe végig. Bízom benne, biztosan hétköznapi dolgokról beszélgetnek, de félek van olyan is, amit mondjuk inkább vele beszél meg, mint velem. Hogy tudnék túllépni azon, hogy beszélnek?
2021. ápr. 24. 19:28
 1/9 anonim ***** válasza:
70%
Ez most kérdés vagy kijelentés? :) Szerintem az vagy :)
2021. ápr. 24. 19:32
 2/9 anonim ***** válasza:
69%
Àllj a sarkadra.Mindegy,meddig voltak együtt,az ex a múlt,zárja ki az életéből (más tészta,ha van közös gyerek).Tiszteletlenség az új párra nézve,ha az ember a volt kedvesével diskurálgat,én lelépnék,ha nem hagyná abba.
2021. ápr. 24. 19:33
 3/9 A kérdező kommentje:
Jaj bocsánat, egyértelmű, hogy az vagyok. A kérdés az, hogyan kerekedjek felül rajta, hogy ne mérgezze a kapcsolatot.
2021. ápr. 24. 19:33
 4/9 anonim ***** válasza:
96%
Hát úgy, hogy a párod lezárja a múltat és nem beszélget az exével.
2021. ápr. 24. 19:37
 5/9 anonim ***** válasza:
78%

Ha zavar ,akkor hagyd ott.

Szerintem buta vagy.

2021. ápr. 24. 20:00
 6/9 anonim ***** válasza:
71%

Csatlakozom az előttem szólokhoz!

Alapvetően érthető ilyen helyzetben, hogy féltékeny vagy.

Az biztos, hogy 10 év nagyon hosszú idő és 2 ember nagyon sok mindent átélhet ennyi idő alatt együt, tehát ha csak nem haragban váltak el akár barátok is maradhattak.

Viszont! Akármennyi ideig is tartott az előző kapcsolata azt nem szabad elfelejteni, hogy most már egy új van!

Én a helyedben egyszerűen megkérném, hogy mutassa meg a beszélgetéseket és mondja el neked, hogy miért beszél vele.

Ennyi jár neked és így talán a te lelked is megynugodhat egy kicsit.

Amennyiben nem akarja megmutatni, hogy mit beszélget az exével úgy már teljesen jogos a féltékenységed!

2021. ápr. 24. 21:50
 7/9 anonim ***** válasza:
55%
Az a minimum h megszakaítsa vele a kapcsolatot, ez alól csak az kivétel ha van közös gyerekük. Egyéb esetben kur,vára semmi köze sincs már hozzá, én meg nem vagyok köteles ezt elfogadni. Nálam szakítóok lenne.
2021. ápr. 24. 22:26
 8/9 anonim ***** válasza:
19%
Tartom az exemmel a kapcsolatot, jóban vagyunk, közös munkánk is van. Az ő új párja, és az enyém is természetesnek veszi ezt, és nincs semmi gond. Akinek nem tetszik, elmehet a picsába.
2021. ápr. 24. 22:30
 9/9 anonim ***** válasza:
57%
Kuka lenne.Utána úgy beszélget vele ahogy akar.Ezt közöld vele is.
2021. ápr. 25. 01:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!