Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Őrülten szerelmes vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őrülten szerelmes vagyok, hogyan lehetnék újra együtt vele? 18L

Figyelt kérdés

2,5 hete szakított velem a barátom. Azóta is csak rá gondolok..ilyen szerelmes még sosem voltam!

2,5 hét után tegnap láttuk egymást, és végig engem nézett..de amikor én is rá pillantottam, lehajtotta a fejét.

Szakításkor azt mondta, hogy neki nem jó, hogy keveset találkozunk. Kicsit könnyezett és feltett olyan kérdéseket, hogy találkozhatnánk-e, néha felhívhat-e..hasonlók.. Novemberig 4 műszakban fog dolgozni, és így nem akar barátnőt. Nincs jelenleg senkije.

Azért akarom visszakapni, mert nem azért lett vége a kapcsolatunknak, mert megromlott..csak az utolsó 2hétben kevesebbet találkoztunk..lehet, neki ez csak sima kifogás volt, hogy vége legyen, de úgy érzem, hogy szeretett..

ha nem érezném így, nem reménykednék, de annyira jó volt vele ez az 5hónap, semmi veszekedés, tökéletesen megértettük egymást..

2010. aug. 22. 14:25
 1/3 nikee165 válasza:
szerintem hagyj még neki egy kis időt,és hidd el hogyha ő is szeret téged,előbb vagy utóbb azt mondja majd hogy folytassátok tovább...ha ennyire megértettétek egymást az együtt töltött idő alatt,akkor te is fogsz neki még hiányozni!Az viszont egy jó jel, hogy nézett téged és amikor lehajtotta a fejét biztos átfutott rajta hogy hiányzol neki...lehet hogy azért sem akarja folytatni mert fél hogy kiszeretnél belőle hogyha nem találkoznátok sokat!Fel a fejjel és kitartás!!
2010. aug. 22. 14:34
 2/3 anonim ***** válasza:
A legjobb, ha egyenesen megmondod, hogy Te még mindig szerelmes vagy belé, és így, ritka együtt léttel is boldog lennél. Mit veszítesz?
2010. aug. 22. 14:36
 3/3 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!:)

csak az a baj, hogy mindenki arról beszél, hogy várjak, én ne hozzam elő, hogy szeretem stb..

mert a pasiknak az kell, aki elérhetetlennek tűnik..és hogy ne folytsam meg az érzelmeimmel..mert ha akar, úgyis keres..meg hogy nem én dobtam ki, hanem ő engem és így neki kéne lépnie..

egyébként a tesójával nagyon jó viszonyban vagyok, azt mondta, hogy már megbánta..és, hogy segít nekem visszaszerezni, csak lássa rajtam hogy már nem érdekel...

2010. aug. 22. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!