Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális ha nem akarok fogamzá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha nem akarok fogamzásgátlót felíratni?

Figyelt kérdés
6 hónapja vagyunk együtt, de a barátom már nem egyszer összeveszett velem amiatt, mert mennyire kényelmetlen a gumi. Én meg miért íratnék fel bármit is, mikor azért a kapcsolatunk, még nem is olyan komoly. Nem élünk együtt, nem vagyok se a jegyese, felesége.
2021. ápr. 24. 10:28
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
98%
Férfiként írom, én nem is akarnám, hogy szedjen ilyet a párom. Annyira azért nem kényelmetlen a gumi, max. annyi hogy jobb érzés beleélvezni a másikba, de az extra élvezetért nem szeretném, hogy ilyen szarokkal tömje magát. Szóval a párod szimplán önző.
2021. ápr. 24. 11:18
 22/29 anonim ***** válasza:
1%
De amúgy meg ha a ti oldalatokat veszem alapul, a gumi sem 100%. Ha lyukas/kiszakad, ugyan annyit véd mint a "persze, időben kihúzom".
2021. ápr. 24. 11:19
 23/29 anonim ***** válasza:
98%
De ha guminál történik baleset, ott van még az esemény utáni második védvonalként. Nagy előnye tehát, hogy rögtön lehet látni, ha nem volt megfelelő a védekezés, ellenben a többi módszerrel, ahol szintén van hiba, de csak későn lehet rájönni. De nekem még sose szakadt ki, pedig nem vagyunk óvatosak, eléggé tudunk vadulni. Jó méret kell és jól kell feltenni.
2021. ápr. 24. 11:23
 24/29 anonim ***** válasza:
97%
Nekem se szakadt még ki, csak sok ilyen sztorit hallottam. Bármi mellett be lehet venni az esemény utánit, de igazából kinek mi. Az egyedüli 100%, ha nem él az ember nemi életet. Az elköttetés sem 100%, arra is olvastam sztorit.
2021. ápr. 24. 11:27
 25/29 anonim ***** válasza:
96%
Én nem is tudok gyógyszert szedni. 4 fajtát szedtem. Mindegyiktől hüvelygomba, gyulladás, bakteriális fertőzés és instant libidó halálom volt pár hónapon belül. Ez van.
2021. ápr. 24. 11:28
 26/29 anonim ***** válasza:
93%
Persze, hogy normális, te tested, senki sem kényszeríthet rád olyasmit amit nem akarsz. Én voltam soha hajlandó ilyeneket szedni, egy exem volt, akinek nem tetszett és próbáltam zsarolni, rövidesen kitettem a szűrét. Férjemmel 8 éve vagyunk együtt, az első három évben gumiztunk, utána naptár módszer. Ne hagyd magad.
2021. ápr. 24. 11:36
 27/29 anonim ***** válasza:
*nem, *próbált
2021. ápr. 24. 11:36
 28/29 anonim ***** válasza:
55%

"annyi hogy jobb érzés beleélvezni a másikba"

Másik oldalról nem élvezet, ha szivárog belőled a trutymó.

2021. ápr. 24. 17:16
 29/29 anonim ***** válasza:
0%
Önző vagy, és a párodnak igaza van. A szex gumival nem élvezet, ahogy valaki írta, sokkal jobb beleélvezni a másikba. Egyébként olyan társat kell keresni, akivel nincsenek ilyen problémák. Szóval semmi gond azzal, hogy nem akarsz fogamzásgátlót szedni, de akkor keress olyan pasit, akinek ez megfelel. Fordítva is igaz, ha a párod nem akar gumizni, rakja ki a szűröd, és keressen olyat, aki hajlandó gyógyszert szedni.
2021. ápr. 24. 22:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!