Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha nem akarok fogamzásgátlót felíratni?
Ha engeded magad a here zsarolásának, csak szólok, hogy rengetegen meghaltak már fogamzásgátló miatt:)
Az az 5 perc vergődés, amit nyújtani tud, nem ér ennyit!!
2-es, nem vetted figyelembe a kérdező helyzetét. Így a válaszod nem hasznis a számára, mert náluk nincs tervben a gyerekvállalás, látod, még annyira se komoly a kapcsolat, hogy a kérdező annak érezné.
Szóval most megtudtuk, hogy neked nem gond a gyerek és utálod a gumit, a párod meg szülhet, ha becsúszik a baba, de a kérdés az volt, hogy amikor már több a kapcsolat, mint egy éjszaka, de mégsem több éves, közös jövőtervvel, akkor mi legyen a megoldás.
Ha nem akarsz tabit kérdező, akkor ne írass. Sokat elmond a barátod személyiségéről az, hogy ezen veszekszik veled. Szerintem világosítsd fel a hormonális készítmények hátrányairól őt, hátha emiatt elutasító, mert nem érti, hogy ez nem csak egy hiszti, hanem valós probléma. Mellesleg a tabletta hatását sokminden csökkentheti, sokszor kellhet kiegészítő védekezés, ha kihányod, vagy egyéb esetekben. Akkor is gumit kell húznia. Szerintem jelenleg fontosabb a saját kényelme, nem vesz figyelembe téged, vagy tájékozatlan. Beszélj erről vele és olvassatok utána a többi módszernek is, de ne menj bele kockázatos módszerekbe.
Mond a srácnak, hogy simán felíratod a bogyót, ha:
1.: Letesz neked 20M-t, kp.-ban. Mert ennyibe kerül egy gyerek felnevelése, és nem akarod megöletni, ha "becsúszik".
2.: Mondja meg, hogy melyik fogamzásgátló véd a nemi bajoktól?
#15. Leírtam.
#16. Mindketten, ha egyszer úgy szerződtünk, hogy jóban rosszban, kertiszerszám, csengettyű. Nem úgy korrekt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!