Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális ha nem akarok fogamzá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha nem akarok fogamzásgátlót felíratni?

Figyelt kérdés
6 hónapja vagyunk együtt, de a barátom már nem egyszer összeveszett velem amiatt, mert mennyire kényelmetlen a gumi. Én meg miért íratnék fel bármit is, mikor azért a kapcsolatunk, még nem is olyan komoly. Nem élünk együtt, nem vagyok se a jegyese, felesége.
2021. ápr. 24. 10:28
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
98%
8: és hány gyerekre vagy amúgy készen? Mert ugye jó esetben az ember él szexuális életet gyerekvállalás után is. Lesz, amennyi lesz?
2021. ápr. 24. 10:56
 12/29 anonim ***** válasza:
0%
Fel kéne fogni, hogy nem titeket minősítettelek, hanem azt írtam le, hogy én mit csinálok és miért. Tabizzatok, gumizzatok, ha akartok vagy ne tegyétek, ha nem akartok. Mi ezt az elején lebeszéltük, hogy ez lesz és kész. Mindkettőnknek megfelelt, ezért így csináljuk. Ha nektek nem felel meg, csináljátok máshogy. Ha sehogy sem felel meg valamelyikőtöknek, akkor nem egymással kell csinálnotok, hanem mással. Nem kell kiakadni.
2021. ápr. 24. 11:00
 13/29 anonim ***** válasza:
98%

Ha engeded magad a here zsarolásának, csak szólok, hogy rengetegen meghaltak már fogamzásgátló miatt:)

Az az 5 perc vergődés, amit nyújtani tud, nem ér ennyit!!

2021. ápr. 24. 11:01
 14/29 anonim ***** válasza:
15%
11. 3ig igen. Aztán ha nagyon nem akarunk többet, akkor lehet köttetni.
2021. ápr. 24. 11:02
 15/29 anonim ***** válasza:
96%
12: de engem komolyan érdekel, hogy mi a terv akkorra, ha eléritek azt a gyerekszámot, ami után nem akartok többet. Akkor nincs többet szex?
2021. ápr. 24. 11:02
 16/29 anonim ***** válasza:
98%
14: és ezt te vállalod, vagy a nő tegye ki magát egy laparos műtétnek? Mi van ha bármilyen okból nem juttok el 3 gyerekig? (terhességi rendellenességek pl amik életveszélyesek lehetnek)
2021. ápr. 24. 11:03
 17/29 anonim ***** válasza:
98%

2-es, nem vetted figyelembe a kérdező helyzetét. Így a válaszod nem hasznis a számára, mert náluk nincs tervben a gyerekvállalás, látod, még annyira se komoly a kapcsolat, hogy a kérdező annak érezné.

Szóval most megtudtuk, hogy neked nem gond a gyerek és utálod a gumit, a párod meg szülhet, ha becsúszik a baba, de a kérdés az volt, hogy amikor már több a kapcsolat, mint egy éjszaka, de mégsem több éves, közös jövőtervvel, akkor mi legyen a megoldás.

Ha nem akarsz tabit kérdező, akkor ne írass. Sokat elmond a barátod személyiségéről az, hogy ezen veszekszik veled. Szerintem világosítsd fel a hormonális készítmények hátrányairól őt, hátha emiatt elutasító, mert nem érti, hogy ez nem csak egy hiszti, hanem valós probléma. Mellesleg a tabletta hatását sokminden csökkentheti, sokszor kellhet kiegészítő védekezés, ha kihányod, vagy egyéb esetekben. Akkor is gumit kell húznia. Szerintem jelenleg fontosabb a saját kényelme, nem vesz figyelembe téged, vagy tájékozatlan. Beszélj erről vele és olvassatok utána a többi módszernek is, de ne menj bele kockázatos módszerekbe.

2021. ápr. 24. 11:05
 18/29 anonim ***** válasza:
44%

Mond a srácnak, hogy simán felíratod a bogyót, ha:

1.: Letesz neked 20M-t, kp.-ban. Mert ennyibe kerül egy gyerek felnevelése, és nem akarod megöletni, ha "becsúszik".

2.: Mondja meg, hogy melyik fogamzásgátló véd a nemi bajoktól?

2021. ápr. 24. 11:09
 19/29 anonim ***** válasza:
11%

#15. Leírtam.

#16. Mindketten, ha egyszer úgy szerződtünk, hogy jóban rosszban, kertiszerszám, csengettyű. Nem úgy korrekt?

2021. ápr. 24. 11:10
 20/29 anonim ***** válasza:
63%
#17. Ha elgondolkozik azon, hogy olyannal lép kapcsolatba akivel kölcsönösen komoly és ketten viselik a kockázatokat, terheket, akkor lehet hasznos.
2021. ápr. 24. 11:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!