Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minek kérdezgeti ha már elmondtam, sőt az orvos is?

Figyelt kérdés

Gyerektervezés előtt elmondta az orvos hogy ha nem figyel a súlyával gondok lesznek. Én is mondtam már neki hogy figyeljen, meg azt hogy nem áll jól neki ez súly.

Tudja hogy ez az alakja nem igazán hoz tűzbe, kevés az intimitás de sokszor kérdezi hogy undorodom tőle?- mondom neki hogy nem de nem is vonz úgy mint régen.

Minek kérdezi ha nem tesz semmit ellene?- illetve ha úgy gondolja hogy undorodik a testétől a párja, hogy akarhat vele gyereket?

2021. ápr. 24. 10:04
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Mièrt kell ezt minden hèten megkèrdezni?
2021. ápr. 24. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!