Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz szex miatt felrúgnál egy jól működő kapcsolatot?
"Nincs kémia, vagy fizikálisan nem jó"
Össze se jönnék ez esetben, nemhogy évekig tűrjem. Pfejj.
A szex nem "mindennél fontosabb". De ha kimondottan rossz a szex, az nem lesz soha kielégítő. Ez ugyanolyan probléma, mint a másik oldal, amikor nagyon jó a szex de maga a kapcsolat minden más téren katasztrófa!
Volt szerencsém mindkettőhöz, és mindkettő zátonyra futott.
A jelenlegi párom nem életem legjobb szexuális partnere, de jó vele a szex, és harmónikus a kapcsolatunk ergo megvan minden benne, hogy hosszútávon fruszráció nélkül együtt éljünk.
Ha rossz a szex akkor nem passzoltok az ágyban, az ugyanolyan rossz, meg mintha személyiségben nem passzolnátok és tovább kell lépni, nem fost erőltetni tovább.
Elebe ott kezdődik, hogy olyannal nem maradok együtt hosszútávon akivel rossz a szex.
Tehát ha eleve rossz abból hosszú kapcsolat se lesz, nemhogy házasság.
De ha meg időközben lesz rossz, akkor meg sok dologtól függ.
Bár én alapvetően hiszek abban hogy a jó szex sőt a nagyon jó szex nagyon fontos egy kapcsolatban es ahhoz hogy jól működjön.
Nem az az alapja, de nagyon fontos!
#13: te nem kívánod a partneredet (pl. mert megundorodtál tőle), vagy arról van szó, hogy egyre önzőbb lett, és az ágyban csak magára figyel? Melyik volt előbb?
Megkérdezhetem, hogy számodra voltaképpen mi a jó ebben az egészben? Kapcsolatfüggő vagy?
Pont ebben vagyok... Mostanában pár perc és csak az ő élvezete a fontos.. hát nem jó így az biztos!
Lépek tovább..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!