Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én várok túl sokat, ha hiányoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én várok túl sokat, ha hiányoznak ezek a fajta figyelmességek?

Figyelt kérdés
Másfél éve vagyunk együtt, együtt lakunk pár hónapja. Ilyenekre gondolok hogy ha megyek el hétvégére pl haza tok jol esne ha néha kikiserne a vonathoz (kb 10-15 perc odajutni) nyilván nem mindig, tenyleg csak neha, vagy ha nem ez, akkor hazafele kijonne elém. Meg ha szóban jobban kifejezne magat, pl mikor lett új munkaja mondtam neki en is, hogy buszke vagyok ra. Van most egy válság több korábbi történés miatt és lehet ezért erosodott fel bennem hogy ezek hianyoznak. Az ilyen hétköznapi figyelmességek:( Nem hiszem hogy ez olyan nagy dolog lenne. Egyébként jol elvagyunk. En vagyok a lány.

2021. ápr. 21. 12:03
 1/6 anonim ***** válasza:
82%
Amikor én távkapcsolatban éltem, az exem minden alkalommal kikísért a vonatállomásra. Valahogy természetes volt, kérni sem kellett.
2021. ápr. 21. 12:04
 2/6 anonim ***** válasza:
86%
Mondtad már neki ezeket a dolgokat, vagy magától kellene kitalálnia? :)
2021. ápr. 21. 12:06
 3/6 A kérdező kommentje:

2. Valaszolo: Mondtam neki, de azt mondta jaj, nincs kedve stb.

Tudom pedig, hogy szeret de egyszerűen nem tudok ezen túllépni hogy nem érdekli (?) hiába mondtam neki. Én is sok mindent elfogadtam, nem cseszegetem, volt hogy jött haza videkrol es kimentem elé semmi olyat nem várok amit én ne tennék meg pl.

2021. ápr. 21. 12:13
 4/6 anonim ***** válasza:
53%

Elmondhatod/megkérheted hogy legyen figyelmesebb.

De ha valamit nagyon nem akar hidd el nem jó ráerőltetni.

Pl ez az állomasos dolog olyan, hogy ha nincs sok cuccod, nincs sötét tehát nincs semmi olyan ami miatt tényleg oda kéne mennie (rajtad kívül) akkor nem feltétlen kell ráerőltetni föleh hogy igazaból sok értelme nincs. Pláne ha gyakran utazol és ez egy rutin, feleslegesen ráncigalod oda.

De ez csak egy pelda volt.

Szóval arra célzok hogy kompromisszumot kell kötni. Ő legyen figyelmesebb és ezt mondd is meg neki, de te se feltetlen erőltess rá olyat ami neki nem annyira fekszik.

Hangoljátok össze a szeretet nyelveteket

2021. ápr. 21. 12:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Évekig éltem távkapcsolatban. Egyetlen egyszer fordult elő, hogy nem tudott kikísérni a reptérre és nem tudott értem jönni. Ez tavaly volt, és akkor már együtt éltünk egy éve, én a szüleimet mentem meglátogatni, akkor még lehetett pont utazni. 3 hétig voltam otthon. Igaz a bőröndömet meg mindent egyedül kellett cipelnem, viszont amikor hazaértem, egy teljes ajándék arzenál várt a dolgozószobámban. pezsgő, fülbevaló, kézműves csoki. Még dolgozott, ebédidőben ugrott haza hogy előkészítse, mire hazaérek. Kaját is csinált, csak meg kellett melegítenem. Imádtam ezért a figyelmességért.
2021. ápr. 21. 18:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Hiába mondod, ha ő nem olyan és még akkor sem fáradna vele, hogy a kedvedben járjon. Ez marad így.
2021. ápr. 22. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!