Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én várok túl sokat, ha hiányoznak ezek a fajta figyelmességek?
2. Valaszolo: Mondtam neki, de azt mondta jaj, nincs kedve stb.
Tudom pedig, hogy szeret de egyszerűen nem tudok ezen túllépni hogy nem érdekli (?) hiába mondtam neki. Én is sok mindent elfogadtam, nem cseszegetem, volt hogy jött haza videkrol es kimentem elé semmi olyat nem várok amit én ne tennék meg pl.
Elmondhatod/megkérheted hogy legyen figyelmesebb.
De ha valamit nagyon nem akar hidd el nem jó ráerőltetni.
Pl ez az állomasos dolog olyan, hogy ha nincs sok cuccod, nincs sötét tehát nincs semmi olyan ami miatt tényleg oda kéne mennie (rajtad kívül) akkor nem feltétlen kell ráerőltetni föleh hogy igazaból sok értelme nincs. Pláne ha gyakran utazol és ez egy rutin, feleslegesen ráncigalod oda.
De ez csak egy pelda volt.
Szóval arra célzok hogy kompromisszumot kell kötni. Ő legyen figyelmesebb és ezt mondd is meg neki, de te se feltetlen erőltess rá olyat ami neki nem annyira fekszik.
Hangoljátok össze a szeretet nyelveteket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!