Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok mennyire lenne számotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mennyire lenne számotokra zavaró, ha a párotok egyből vinne az ágyba amikor hazaértek?

Figyelt kérdés

Az lenne a szituáció, hogy már amikor mentek haza akkor is nagyon be lenne rátok indulva és folyamatosan csókolgatna viszont abban a pillanatban ahogy hazaértek már az ajtónyitás előtt vetkőztetne le és vinne az ágyba.

Örülnétek ilyesminek vagy inkább zavarna, hogy ennyire be van rátok indulva?

2021. ápr. 20. 18:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
6. Az hogy pl mások is lehetnek körülöttünk a lépcsőházban.
2021. ápr. 20. 21:06
 12/16 anonim ***** válasza:
Örülnék neki. (persze azért ne legyen belőle napi rutin)
2021. ápr. 20. 21:39
 13/16 Sunshinedoll ***** válasza:

Hát én jobban szeretem, ha előtte vacsorát szervíroz és utána akar huncutkodni.

Érted hazajövök a munkából sok dolog után fáradtan, és akkor nincs vacsora és még fizikai munkát is kell végeznem, ez azért megterhelő egy modern nőnek. :)

2021. ápr. 20. 21:48
 14/16 anonim ***** válasza:
23%

Egy olyat azóta is szeretnék, ahol kölcsönösen megmarad a lelkesedés évek múlva is.

Ilyen többet nem lesz, mert öregszik a tested 30 felett szignifikánsán és egyre kevésbé fog 30 felett a férfi random-spontán megkívánni, mint 25 alatt.

2021. ápr. 21. 10:00
 15/16 anonim ***** válasza:
#14! Én voltam fiatal, ő már 30 fölött volt😉
2021. ápr. 21. 10:05
 16/16 anonim ***** válasza:

NAagyon, pedig imádom vele a szexet.

De előbb hadd mossak kezet, zuhanyozzak le és közben vagy uténa már ok. :)

2021. ápr. 21. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!