Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit lehet tenni egy nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni egy nagyon negatív gondolkodású, önbizalomhiányos lánnyal? Aki mindig azt szajkózza, hogy ő nem érdemel meg senkit, mert egy rakás semmi és rakás kaki.

Figyelt kérdés
25 éves leányzóról van szó. Szegénynek 0 önbizalma van. Próbálok segíteni rajta, csak nagyon messze lakunk egymástól. Alapjáraton szerintem jól néz ki, csak nem ad magára semmit. Soha nem sminkeli magát, nagyi ruhákban jár, nem vágatja le a haját, a szemöldökét sem szedi ki. Pontosabban elhanyagolja magát minden téren, és szándékosan. Egy kis falun lakik Szeged mellett, és azzal szórakozik, hogy pár havonta, ha rájön, akkor felszed valakit facebookon, nagyon kiéhezett pasikat és férfiakat, akikkel lefekszik néha. Javasoltam neki Tindert, Facebook társkeresőt, vagy épp gyakorit. Sőt még egy elég jó pasit is találtam neki, akivel össze tudtam volna hozni. De soha nem hallgat rám semmiben. Mindig csak panaszkodik, hogy nincs megelégedve a szexuális életével, és soha nem fog párt találni. De én hiába írok már neki bármit, hogy változtasson. Mert alapból tényleg egy szép lány lenne, okos diplomás, magas és jó alakú, akinek nulla öröme van az életben, mert teljesen lemond mindenről, és már ismerkedni sem akar. Nagyon sajnálom szegényt, és már több hónapja, éve ez megy. A gimi és egyetem alatt teljesen romokba taposták az önbizalmát, és magába fordult, így tényleg azt hiszi, hogy soha nem érdemel már normális kapcsolatot. Mindig azt szajkózza, hogy ő nem érdemli meg, nem érdemel jó pasit, meg egy rakás kakit ér és stb. Szeretnék tényleg segíteni rajta valahogy, de mit tehetnék ennyire távol tőle, ha tényleg sehogyan nem hallgat rám?

2021. ápr. 19. 17:54
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

Értsd már meg hogy NEEEM TUDSZ segíteni azon aki nem akarja.

Csak pazarlod az idődet és az energiádat.

Vagy lebaxol neki két pofont hogy most összeszeded magad, vagy szép lassan lehúz magához.

Tudod vannak akik annyira belesüppedtek már a saját problémáikba, hogy ha azok eltűnnének attól lennének boldogtalanok.

2021. ápr. 19. 19:26
 22/30 A kérdező kommentje:
Már túl van egy olyan kapcsolaton sajnos. Több mint egy évig volt egy olyan 30-as lusta, semmirekellő férfi mellett, aki saját magának nem volt képes megvenni a sört meg a cigit. A lány kellett bevásároljon neki, emellett néha meg is ütötte és persze semmire nem tartotta, csak a játékszere volt. Azóta se tanult ebből, mert folyamatosan azóta is olyan pasikkal ismerkedik, akik ugyanúgy ezen a szinten vannak, és bármikor lehet rosszabb is. Hagyja, hogy kihasználják és lelkileg is sérül mellettük. Szerinte nem is érdemel jobbat náluk. Nem akarom, hogy tönkremenjen teljesen lelkileg. De tényleg nem tudom mitévő legyek, neki semmi nem használ, pedig hosszas beszélgetéseink voltak arról, hogy mit hogy kéne változtatnia, és hogy felejtse el ezeket a falusi tuskókat, akik egy molylepke agyi szintjén állnak. Köszönöm a véleményeket azért. Én próbálkoztam, de rajta tényleg nem tudom, hogy lehet segíteni.
2021. ápr. 19. 19:34
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

Mit nem értesz azon hogy neki ez a komfort zónája?

A kedvességet, a normális hozzáállást nem tudja, és lehet nem is akarja értelmezni. Ő ezt szeretné.

2021. ápr. 19. 19:53
 24/30 anonim válasza:
70%
Vagyis semmiképp sem a még több pasizás lenne megoldás a problémáira. Ha benne vagy egy gödörben, nem ásod magad még mélyebbre, mint a Tinderrel, amit rá akarsz erőltetni. Egy jó pszichológus tényleg sokat segítene. Vagy lassanként magától végezzen önbizalom növelő gyakorlatokat. Ki kell menni a házból emberek közé. De tényleg ne erőltess rá semmit már, ha ilyen rossz helyzetben van. Magától is szerintem rájön majd, ha itt az ideje, hogy változtatni kell.
2021. ápr. 19. 19:57
 25/30 anonim ***** válasza:
66%
Elvinni pszichológushoz.
2021. ápr. 19. 21:11
 26/30 anonim ***** válasza:
3%
Pszichológus ide kevés. az egy kamuszakma.. pszichiáter inkább.
2021. ápr. 19. 21:15
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

#22 Erről beszélek.

Amíg rendbe nem teszi magát, meg nem húzza a saját határait, addig könnyen meglehet, hogy ugyanilyet fog ki megint. Az még mélyebbre rántja.

2021. ápr. 20. 13:18
 28/30 Tseppkoe ***** válasza:
#26. Mit tudsz a "kamu"-ról?
2021. máj. 4. 05:42
 29/30 Tseppkoe ***** válasza:
30%

Szia Kérdező!

Jó gondolat, szép dolog segíteni a barátainkon...

Érdeklődni szeretnék, hogy te hogyan látod az ő középiskolai és egyetemi éveit, mit gondolsz miért történt vele az a sok negatív változás?

Úgy értem, van-e tipped, miért pont őt bántották annyira?

Akkor mi miatt nem tudott a bántások legelején kikeveredni, kihátrálni ebből a nehéz helyzetből?

2021. máj. 4. 05:52
 30/30 anonim ***** válasza:
100%

En is ugy erzem, hogy rajta igy eleve nem lehet segiteni ha lelki problemakra megoldaskent a tindert ajanlgatod. De ahogy olvastam hiaba is adsz neki tanacsokat, mert nem hallgat rad. Nekem mar az is tulzas ahogy itt elemezgeted a legjobb baratnodet segites cimen. Ennyit magaddal torodj inkabb a sajat eleteddel. Nem azt mondom, hogy ne segitsunk a szamunkra fontos embereknek, de van egy hatar amit ennyi aggoldalmaskodas es agyalassal regen tulleptel. Ugyanis gyakorlatilag te is sirankozol tovabb a baratnod problemain es ballepesein. Ezzel hogyan segitesz neki a sehogyon kivul?

Rajta tenyleg csak egy szakember segithet, te biztosan nem tudsz. En a helyedben atgondolnam, hogy mivel szerzek neki baratkent oromet? Te ismered, hogy mi az aminek orul. Lehet, hogy a te szereped annyi az eleteben hogy van kinek elsirnia a banatat es mindig meghallgatod. Gondold vegig, hogy valojaban miben tudsz segiteni? Kicsit vedd lazabbra az egeszet. Gondold vegig hogy szamodra mirol szol a baratsagotok. Szeretsz istapolni masokat? Szerintem nagyon fontos, hogy ugy segits hogy te ne kattogj ezen ennyit, mert az mar egyfajta egeszsegtelen fugges reszedrol is.

2021. jún. 12. 09:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!