Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni egy nagyon negatív gondolkodású, önbizalomhiányos lánnyal? Aki mindig azt szajkózza, hogy ő nem érdemel meg senkit, mert egy rakás semmi és rakás kaki.
Értsd már meg hogy NEEEM TUDSZ segíteni azon aki nem akarja.
Csak pazarlod az idődet és az energiádat.
Vagy lebaxol neki két pofont hogy most összeszeded magad, vagy szép lassan lehúz magához.
Tudod vannak akik annyira belesüppedtek már a saját problémáikba, hogy ha azok eltűnnének attól lennének boldogtalanok.
Mit nem értesz azon hogy neki ez a komfort zónája?
A kedvességet, a normális hozzáállást nem tudja, és lehet nem is akarja értelmezni. Ő ezt szeretné.
#22 Erről beszélek.
Amíg rendbe nem teszi magát, meg nem húzza a saját határait, addig könnyen meglehet, hogy ugyanilyet fog ki megint. Az még mélyebbre rántja.
Szia Kérdező!
Jó gondolat, szép dolog segíteni a barátainkon...
Érdeklődni szeretnék, hogy te hogyan látod az ő középiskolai és egyetemi éveit, mit gondolsz miért történt vele az a sok negatív változás?
Úgy értem, van-e tipped, miért pont őt bántották annyira?
Akkor mi miatt nem tudott a bántások legelején kikeveredni, kihátrálni ebből a nehéz helyzetből?
En is ugy erzem, hogy rajta igy eleve nem lehet segiteni ha lelki problemakra megoldaskent a tindert ajanlgatod. De ahogy olvastam hiaba is adsz neki tanacsokat, mert nem hallgat rad. Nekem mar az is tulzas ahogy itt elemezgeted a legjobb baratnodet segites cimen. Ennyit magaddal torodj inkabb a sajat eleteddel. Nem azt mondom, hogy ne segitsunk a szamunkra fontos embereknek, de van egy hatar amit ennyi aggoldalmaskodas es agyalassal regen tulleptel. Ugyanis gyakorlatilag te is sirankozol tovabb a baratnod problemain es ballepesein. Ezzel hogyan segitesz neki a sehogyon kivul?
Rajta tenyleg csak egy szakember segithet, te biztosan nem tudsz. En a helyedben atgondolnam, hogy mivel szerzek neki baratkent oromet? Te ismered, hogy mi az aminek orul. Lehet, hogy a te szereped annyi az eleteben hogy van kinek elsirnia a banatat es mindig meghallgatod. Gondold vegig, hogy valojaban miben tudsz segiteni? Kicsit vedd lazabbra az egeszet. Gondold vegig hogy szamodra mirol szol a baratsagotok. Szeretsz istapolni masokat? Szerintem nagyon fontos, hogy ugy segits hogy te ne kattogj ezen ennyit, mert az mar egyfajta egeszsegtelen fugges reszedrol is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!