Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vannak itt olyanok, akiknél a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyanok, akiknél a külföldi vs itthoni tervek miatt ment tönkre a párkapcsolat?

Figyelt kérdés

Mi történt konkrétan? Szeretnék külföldre költözni, viszont a párom nem teljesen nyitott a témára. Úgy áll hozzá, hogy inkább maradna itthon és ha minden alánk lenne rakva külföldön és semmi probléma nem lenne, akkor vállalná csak be. Viszont senki se fogja álláshirdetésekkel és lakáshirdetésekkel zaklatni, egy esetleges külföldre költözés nem egyszerű, azt pedig ő már nem szeretné. Nagyon sokat tépelődtem, mivel már volt néhány párkapcsolatom és messze a mostani párommal vagyok a legboldogabb. Félek, hogy ha elhagyom őt és külföldre költözöm, akkor nagyon meg fogom bánni. Arról nem is beszélve, hogy lehet nem is válnak be a terveim. Nem várom, hogy helyettem döntsetek, de szeretném meghallgatni mások talasztalatait is. Hogy döntöttetek? Megbántátok?

28n

2021. ápr. 18. 22:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
56%

#10 miért kell ismeretlenül is egyből a legrosszabbakat feltételezni valakiről meg full hülyének nézni?🤣Biztos nem a semmire menne ki a kérdező, írta, hogy tudja, hogy nem egyszerű a kiköltözés.

Én fél év múlva szeretnék kimenni, tehát egyelőre csak az ismerőseim tapasztaltait tudom megosztani: senki nem jött haza. Mindenkinek bejött külföld, akárhova is mentek(Ausztrália, Németország, Amerika stb). Nem csoda, mert ezek közül bárhol jobb, mint itt. Ha beszéled az ország nyelvét és van egy épkézláb végzettséged, akkor nyert ügyed van. Na meg persze legyen elég félretett pénzed az induláshoz. Sok sikert! És ne hagyd, hogy a félelmeid visszatartsanak, mert mindig ott lesz benned ez a “mi lett volna, ha...”. Ha ez az álmod, akkor hajrá. Kapcsolatot bárhol találhatsz és hiába félsz attól, hogy úgysem lesz jobb vagy legalább annyira jó, de lesz. Legalábbis én eddig mindegyik kapcsolatomról ezt hittem, aztán mindig jött jobb.

2021. ápr. 19. 10:47
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Mi értelme van annak, ha a pár egyik fele megy csak ki?

Még a kamionosok között is ritka, hogy működik, pedig ők hazajárnak, és otthon vannak 1-2 hétig két fuvar között.

2021. ápr. 19. 11:31
 13/13 anonim ***** válasza:
78%

7-es, nem értem, hogy miért írtad, hogy mit csináltak eddig. Miért csesznének szét bármit is egyébként?

Én 35 voltam, férjem is, amikor kijöttünk Angliába, ennek pontosan 16 éve. Semmiről sem voltunk lemaradva, az itthoni szakmai tapasztalatokat és referenciákat vittük magunkkal, átlag feletti jó állásunk lett.

2021. ápr. 19. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!