Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor úgy rászáll egy nőre egy srác hogy állandóan írogat, azok valójában nem komoly férfiak?
Csak nem akarok az exembol kiindulni. De ő csinálta ezt hogy találkozni akart folyamatoa kontaktunk volt mint aki ezer fokon izzik, fellángoláshoz hasonlo, hát ahogy kialakult bennem a szerelem idővel, benn par honap alatt el is mult és lazán ki is dobott, mint aki soha nem is volt szerelmes.
A mostani barátom viszont felnőtt ffi kb 10 évvel idosebb az exemnél.
Pár hónapja "járunk", erre ő is kezdi, hogy folyanat irkál meg rám van szállva ha nem vagyunk együtt.
Most várhatom hogy ő is egy komolytalan "senki", hiába a 10 év különbség is?
21 valoban ez lenne a lenyege. Pont ezt nem tudom eldönteni, hogy ez most komoly vagy nem.
Nekem korábbi valoban erős összetarto stabil kapcsolataimban mégcsak nem is volt téma, hogy ki mikor miert nem ír, vagy miért ir amit, meg elemezgetni a masikat hogy vajon miert nem válaszol, vajon miert csak a szex most stb.
Teljesen spontan jó volt minden. Az is, ha alkalmanként hajnalokig irkáltunk, meg az is, ha voltak online "szünetek", soha nem az volt a téma, hogy ki mikor miert hogyan hasznalja a netet, vagy hogyan nem. Meg pláne ebből feszkok sem voltak soha. Meg miert nem veszed fel, meg ilyen tipikus baromságok sem voltak még soha STABIL kapcsolatban már az elejétől sem. Hanem szimplán rá voltunk egymasra teljesen hangolodva. Habár lehet akkor ezek ritkaságok.
Igen. Mindenki tök egyforma. Ezért érdemes kiskegyedet olvasni. Ott leírják, hogyha szakálla van, akkor mire számíthatsz. Sőt a legutóbbi gyöngyszem(amit feldobott a net elém) amit sikerült kiadni, az fürdőgatyák szerinti besorolás volt!
Tehát igen! Azért legyél biztos a dologban. Ha az exednek volt hasonló pólója, vagy szabadidőfelsője, akkor tuti!!
Most belegondolva amikor én szerelmes voltam utoljára egy kapcsolatban, nem volt még Facebook, se okostelefon. Iwiw igen, de az más volt, senki nem azonnali kapcsolatfelvételre használta. Lehet, hogy ha akkor is lett volna már Fb, akkor nekünk is lettek volna ebből problémáink, hogy izé, miért nem válaszoltál, láttam, hogy be vagy lépve.
Mondjuk csuda se tudja, volt egy kapcsolatom nemrég olyan férfivel, aki nem volt fent Fb-on, de azt elvárta volna, hogy napi egyszer írjak neki e-mailt vagy telefonon beszéljünk és ő volt ilyen beszámoltatós. De őt nem szerettem, csak szexkapcsolatnak indult, ő akart többet. Aztán lehet, hogy ő is ilyen fellángolós volt és pár hónap után megunt volna, sose derül már ki, mert én untam meg előbb, de én nem is rajongtam.
Magyarán akkor ennyiből semmit nem lehet (meg)tudni.
Akkor csak nekem gyanús feleslegesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!