Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor úgy rászáll egy nőre egy srác hogy állandóan írogat, azok valójában nem komoly férfiak?
Csak nem akarok az exembol kiindulni. De ő csinálta ezt hogy találkozni akart folyamatoa kontaktunk volt mint aki ezer fokon izzik, fellángoláshoz hasonlo, hát ahogy kialakult bennem a szerelem idővel, benn par honap alatt el is mult és lazán ki is dobott, mint aki soha nem is volt szerelmes.
A mostani barátom viszont felnőtt ffi kb 10 évvel idosebb az exemnél.
Pár hónapja "járunk", erre ő is kezdi, hogy folyanat irkál meg rám van szállva ha nem vagyunk együtt.
Most várhatom hogy ő is egy komolytalan "senki", hiába a 10 év különbség is?
Máris okosabb lettem
Köszönet
Teljesen félreértetted amit írtam.
Figyelj, te túl nagyot sérültél az előzővel és mindenbe azt a szituációt látod bele.
Ez olyan, hogy a gyerekemet imádom puszilgatni, mióta megszületett, agyonpuszilgatom, de tényleg. Most ez azt jelenti, hogy imádom vagy azt jelenti, hogy manipulálom?
Ha valaki olyat kezdek el így puszilgatni, akihez nem fűz igazából semmi, na akkor lehet gyanakodni, hogy ez csak manipuláció.
Az a nyomorult miért ne szerethetne téged pár hónap után igazán?
Sok mindennel manipuláljuk egymást nem is tudatosan, te is manipulálsz hidd el, csak észre se veszed.
Attól még lehet, hogy van végre egy ember, aki tényleg szeret, de tönkre fogod tenni ezzel a hülye paranoiával.
Olvastam egyszer egy hasonló kérdést, ott a csaj azért gondolta azt, hogy csak szexre kell a pasinak, mert az állandóan szexelt volna vele, éjjel-nappal.
Ennyit a szexfenntartásról. A szerelem része. Főleg akkor, ha szeretet is van.
A problema ott van, hogy ez problema.
Hogy magyarázkodnom es mentegetőznöm kell, ha nem irok.
Plusz a 14 is jatszik elég erősen. Meg is ertem a csajt, akiről irt
És korábban közöltem is mi tetszik mi nem, hogy ne halmozzon el.., ez nekem nem jön be; és az, hogy akkor visszafogta magát, csak addig is tartott. De mégis folytatja. Most mondjam el ujra meg ujra meg ujra?
Inkább lereagálom közhelyekkel már, a békesség kedvéért.
És úgy nem is lenne bajom, ha tudván tudnám azt, hogy ez komoly esetleg, es nem valami idióta bohóckodás online, esetleg a szex miatt csak, vagy ha nem is az miatt, hanem csupán mert komolytalan az illető.
Nekem a szerelem nem az, hogy folyamat körmölés, meg hű meg ha, aztan 2 honap és kifujt az a hatalmas láng. Ez egyszerűen nem ad biztonságérzetet. Pont ellenkezőleg sül el.
Ja és persze az ellenkezője sem lenne jó, ha meg kvázi lesz.rna.
Magyarán minden mindegy szinte.
Ejtem is a kérdést.
Hirtelen felindulásbol volt csak.
Lehet holnap máshogyan látom majd.
Nagyvaloszinű hogy ma csak extrém nyűgös vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!