Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, ti mit csináltok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti mit csináltok, mikor a párotok elmegy a srácokkal bulizni? Mivel foglaljátok el magatokat?

Figyelt kérdés

Nyilván ez érvényes feleségekre is :) 3 éve vagyunk együtt, 1 éve költöztünk össze.

Ne értsetek félre, nem zavar egyáltalán, hogy néha elmegy velük. Mindketten home officeban dolgozunk, tehát kvázi együtt vagyunk egész nap, szülőkhöz is mindig ketten megyünk, meg barátokhoz is általában együtt szoktunk, mert közösek. De havonta 2-3 alkalommal párom elmegy a srácokkal is, jó időben kiülnek vhova, rossz időben felmennek valakihez és ps-eznek, söröznek, ilyesmi.

Én anno nagyon rosszul viseltem az egyedüllétet, mostmár egészen kezdem megszeretni, de sajnos még sokszor jön rám a szorongás. Nem páromtól függök, mikor otthon laktam anyával, ott is szorongtam ha pl. éjszakás volt. Gyerekkori sérelem, nem fejteném ki.

Szóval mielőtt belém álltok, nem a korlátozó típus vagyok, soha 1 szavam se lenne erre, sőt, örülök, hogy elmegy és jól érzi magát. Inkább kíváncsi volnék, ilyenkor ki mivel foglalja le magát, miket csináltok egyedül otthon.

Köszi a válaszokat :)

2021. ápr. 17. 17:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
58%

Volt párommal együtt mentünk ilyen helyekre mindig.

Másik volt kapcsolatomnál csak azért nem akartam vele tartani mivel számomra borzalmas zenei stílust szeretett, én falat kapartam tőle ha hallgatta 😅, olyankor magammal foglalkoztam, játszottam gépen, olvastam/tanultam...

2021. ápr. 17. 18:00
 2/12 anonim ***** válasza:
91%
Nem zavar, szerintem szükség van néha egy kis külön töltött időre is. :) Bár az én párom havi 1x,ha elmegy a haverokkal sörözni/ps-ezni, ennyit "enged" a munkája mostanában. Olyankor én is barátnőzök, vagy otthon tartok egy "wellness" napot, kikapcsolódok, sorozatokat nézek, sütök-főzök stb.
2021. ápr. 17. 18:01
 3/12 anonim ***** válasza:
91%

Nem tudom hány órás egyedüllétről van szó, de én ezeket tenném:

- elmennék családhoz vagy barátnőzni

- elintéznék valami olyasmit, amihez nem feltétlenül kell a párom, de közös érdek, pl bevásárlás

- meglepném magam olyasmivel, amit házon kívül kell végezni egyedül, pl elmennék fodrászhoz vagy futni

Ezek főként azért jók, mert ha kiszakadsz addig otthonról, könnyebben viselheted az egyedüllétet, kvázi gyorsabban telik az idő.

Ha mégis muszáj otthon maradni, akkor egy jó könyv/film, ha van hozzá ingered akkor főzés/takarítás, haladni a munkával, aludni, elmélyedni valami hobbiban, online shoppingolni, ilyesmik.

2021. ápr. 17. 18:01
 4/12 anonim ***** válasza:
91%
Van, hogy úgy szervezzük az ilyen programokat, hogy direkt én is elmegyek akkor. Ha nem jön össze, vagy nincs kedvem, akkor relaxálok, olvasok, írok, gyakorizok, csetelek, takarítok, játszok, stb. Mikor mihez van kedvem. Megbeszélünk egy nagyjábóli időpontot, mikor jön haza, vagy hogy melyik vonattal jön, és ahhoz igazítom a terveimet. Amúgy ébren szeretem megvárni, egyikünk sem az az éjszakába nyúlóan elmenős.
2021. ápr. 17. 18:02
 5/12 anonim ***** válasza:
93%
Dolgozok, valamelyik hobbimat űzöm, barátnőkkel vagyok, stb.
2021. ápr. 17. 18:03
 6/12 anonim ***** válasza:
22%
Nem járnék bulizós fiúval.
2021. ápr. 17. 18:04
 7/12 anonim ***** válasza:
71%
Kicsit túlzottan rá vagy akaszkodva, ha egy szabad este alatt már nem tudsz saját programot kitalálni. Jól jön az "én" idő.
2021. ápr. 17. 18:07
 8/12 anonim ***** válasza:
91%
Én akkor néztem a saját sorozatomat, meg olvastam, tanultam, stb :)
2021. ápr. 17. 18:07
 9/12 anonim ***** válasza:
88%

-programot szervezek én is a barátnőkkel

-megnézek egy vagy több olyan filmet ami neki tuti nem tetszene

-órákra beülök a kádba, közben olvasok vagy sorozatot nézek a telefonon

-elintézem a gyantázást vagy más női dolgot, amit nem kell feltétlen látnia

-befoglalom a gamer pc-jét és kockulok. :)

2021. ápr. 17. 18:17
 10/12 A kérdező kommentje:

#1 mi is együtt szoktunk menni kb mindenhova, de azért kell néha külön idő is, biztos nekik is van olyan témájuk a srácokkal amit előttem nem beszélnének meg, ahogy nekem is van ilyen barátnőkkel.

#6, rendben, senki nem is kérte, de ez egyáltalán nem releváns válasz a kérdéshez.

Többieknek köszi :)

2021. ápr. 17. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!