Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Maradjak a réginél vagy válasszam a barátnőjét?

Figyelt kérdés
13 évesfiú vagyok. van egy barátnőm aki nem mutatja ki hogy szeret,mégcsak nem is mondja. ő 11 éves(nevezzük A-nak). De van egy nagyonjó barátnője aki 14 éves (nevezzük I-nek). ő nagyon bejön nekem,és találkozni is szoktunk,(még nem történt semmi),de nagyon sokat beszélgetünk és nevetünk. Igazából attól félek hogy ha összejövök vele akkor az A tönkreteszi a kapcsolatunkat. segitsetek légyszi!
2008. dec. 5. 17:29
 1/6 anonim ***** válasza:
37%

Hogy tenni tönkre az A-? Biztos vagy benne hogy szerelmes beléd az (I)? Mert hanem akkor nagy pofára esés lesz és az egész iskola 1 lúzernek fog nézni jól gondold meg!!

De én mindenképp a 14-évest választanám így látatlanba!

13 éves fiú XD

2008. dec. 5. 17:31
 2/6 anonim válasza:
Ha a csaj nem mutatja ki az érzelmeit,makkor beszéld ezt meg vele, és ha úgy gondolod, akkor előbb szkíts vele, és utána összejöhetsz a 14 évessel, ha akarsz.
2008. dec. 5. 17:46
 3/6 anonim ***** válasza:
37%

11 éves KIS csajal jársz?:P XP te "pedofil" dög XPXP

nem mutatja ki?:P 11 évesen tudja 1általán mi az?:P ([A]hhhhhhh) :P

ha jobban birod a másik lányKÁT akkor 1értlemü bár sztem 13 évesen hu vissza recskázni a playboy ujságaidhoz az ágy mögött és két menet között jácc GI Joe-t XD

"beszéld meg vele" igen ez a csajoknál kb ugy 17-18 éves kor körül lehetséges is:P kibirsz még 6-7 évet... kemény srác vagy te XD hehe

monjduk az igaz hogy 14 már könyen becserkészhető:P ha épp olyan a csaj.. [mondjuk már fordult elő olyan hogy 12 éves csajszi akkora kéjenc dög volt hogy csak néztemXD]

de msot na az vicces:Phehe

no szal: [I]-t de előtte szakits [A]-val és várj pöppet:P

2008. dec. 5. 18:18
 4/6 A kérdező kommentje:
büdös hüje negyedik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2008. dec. 5. 18:53
 5/6 anonim ***** válasza:
tehát akkor te meg pedofil vagy? 12 éves csajt megdugni. Nem szép. Bár az IQ-d alapján kinézlek 9-nek. Szoval nem szóltam inkább. Nem ciki szerinted a XD röhögés? Emo 4ever, mi? Szánalmas
2008. dec. 5. 19:09
 6/6 anonim ***** válasza:

Lehet lepontozni! De öcsém te egy pedofil állat vagy ! xD

Én azt mondom keress egyelőre egy 13 évest! :)

2008. dec. 6. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!