Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férjem folyamatosan fáradt......

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjem folyamatosan fáradt... köztünk minden rendben, de nem tudom hogyan segítsek neki. Van ötletetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok.Szívesen fogadnék tanácsot/véleményt...

férjemmel remekül kiegészítjük egymást, mert én pörgősebb vagyok (de hajlamos túlpörögni) ő meg nyugodtabb típus. Mindigis úgy működtünk hogy én kicsit “felráztam” hogy több életkedve legyen. Azért ne ilyen komkr mufurcnak képzeljétek, messze sem. Iszonyúan figyelmes, törődő és szerető velem.

Ezek miatt gondolom hogy nem megcsalás van a hatterben. Sokat beszélgetünk is erről..

Mindketten sokat dolgozunk, Sok közös projektünk volt, lakas felujitas, majd azt eladtuk, majd házepites, majd eladtuk, most újra építkezünk... ez amolyan hobbink a felijita/eladas. És nem mellesleg jól profital. Szerencsések vagyunk, mert biztos anyagi hátterünk van. Sokat beszélgetünk, és Covid előttig sokat kirándultunk... minden idilli LENNE... de mostanában állandóan fáradt... én is az vagyok, nyilván kimerítő a sok projekt és az hogy az ember főleg otthonról dolgozik és nem igazán tud kikapcsolni... tudom, es sokak problémája most...

De valahogy kezdem kevésbé érteni... most hogy én is fáradtabb vagyok, nem mindig van erőm “felvidítani” és ha nem teszem, akkor mindig olyan melankolikus. Nem jar el, nem irogat masokkal (siman szoktuk egymas telefonjait hasznalni, ezert tudom) időben jön haza munkabol... kedves stb...

De hazajön és teljesen fáradt, kimerül, erőtlem allandoan... kb 8 hónapja elhatároztuk hogy itt az idő a Babaprojektre... és kötelességtudóan havi -2-3x szeretkezünk, kb olyankor amikor úgy ítéljük hogy nagyobb az esélye a teherbe esésnek... de amúgy olyan mintha közömbös lenne...

De közben naponta megdícsér hogy szep vagyok, meg csinos... stb....

Nem tudom mi a gond... vagy hogy normalis-e hogy ilyen ritkan vagyunk együtt... a gyerek sem akar összejönni... es kezd nagyo faraszto lenni hogy nindig csak nekem kell vidamnak lennem ahhoz, hogy ő is az legyen... lehet hogy ilyen típus? Csak ennyi sok ev alatt nem vettem eszre?? Nem tudom :/

2021. ápr. 16. 18:45
1 2
 11/15 Tseppkoe ***** válasza:

Sziasztok.

Véleményem szerint a sok használható válasz közül a #10. és a #4. az ami leginkább továbbvihet titekt...

2021. máj. 6. 21:22
 12/15 Tseppkoe ***** válasza:

_ ,

(lemaradt)

2021. máj. 6. 21:24
 13/15 anonim ***** válasza:

Küld el pár napra valahová a barátaival.

Vagy napközbe csinálj programot magadnak és hagyd otthon hogy feltöltődjön és önállósodjon.

Én az asszonykámmal rengeteg időt töltök ráadásul egy munkahelyen dolgozunk.

Lefárasztó ez önmagában.

Mert csak beszél beszél beszél.

És figyelni kell mert vissza is kérdez!

Ha kitalálom hogy kimegyek a garázsba bütykölöm az autóm egy kicsit,, "Hmm lefestem a fékeket), alátolom az emelőt megemelem leveszem a kereket 2 perc múlva csörög a telefon,

Az asszony az.!!!

"Figyu hozd már az atót el kéne menni tudod a Tescóba.

Semmit nem csináltam csak az időm bakxtam el kerék visszarak potyára..

De ugyanez van ha szabadnapot tervezek.! VÉGRE EGY SZABADNAP!

Asszony hív 2perc - (ugye nem felejtetted el hogy 2 kor anyámhoz megyünk vendégségbe??! )

Aztán minden dolog ilyen..

Olyan fáradt vagyok testileg lelkileg mint a disznó. Sőt kedvtelenséggel is párosul olykor az eset.

Ha mondom az asszonynak hogy nem mennél el a szüleidhez meglátogatni őket, pedig megsértődik és úgy hagy itthon. Pfuu..

A Férfiaknak nem kell mindíg társaság, nem kell mindíg foglalkozni velük, hagyni kell hogy úgy érezzék saját életük a saját kezükben van..

2021. aug. 29. 14:15
 14/15 anonim ***** válasza:
Utolsó, minden együttérzésem, de azért mert te ilyet fogtál ki, még nem minden nő ilyen, ez nem azon múlik, hogy az ember férfi vagy nő. Vannak ilyen típusú nők, igen, és én nőként is kerülöm a társaságukat, mert bugyuták és lefárasztanak. De ez nem azért van, mert nők.
2021. aug. 29. 15:38
 15/15 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Sokat segítettetek!

Sokat merítettem belőlük. Például beiktattunk több semmittevő estét, amikor erősködtem hogy csak pihenjünk otthon. Ne csináljunk semmit, ne agyaljunk…. Továbbá kiderült hogy volt néhány nehézség a munkahelyén amiről nem beszélt,mondván hogy “ez munka, ezt nek hozom haza” de igenis haza kell hozni. Covid sok cég életét megnehezítette….Szóval többet beszélgetünk, újra csak erősködtem hogy BESZÉLJEN. Férfiak nem mindig nyílnak meg olyan könnyen mint a nők.

Plusz, sokkal korábban járunk aludni.

Úgy tűnik működik!!

Köszönöm!

2021. aug. 30. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!