Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A huszoneves fiuk kozott van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A huszoneves fiuk kozott van olyan, aki helyes, ertelmes, hajlando csaladot alapitani es meg szabad?

Figyelt kérdés
Mert eppen szakitofelben vagyok a jelenlegi baratommal(38), es o azt allitja, hogy en ugysem fogok talalni senkit, mert a velem egykoru fiuk mar mind foglaltak( akik normalisak).Csak max. valami oreg fazont.Ez tenyleg igy van?En 24 eves vagyok.
2010. aug. 21. 19:12
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
A normális az tág fogalom. Mondjuk én huszonáves vagyok, szabad, sportos is, de ha gondolod megkérdezheted a nőket is erről hátha tudják. :D:D
2010. aug. 21. 20:08
 22/32 A kérdező kommentje:
67 %-os, megkerdezhetem, mi a csillagjegyed?Csak nem Bak veletlenul?
2010. aug. 21. 20:10
 23/32 anonim ***** válasza:
Nem, halak vagyok. Olyan romantikus, hűséges meg ilyesmi, ha ismered a horoszkópot akkor tudod. Nade nehúzz már csőbe itt. :D
2010. aug. 21. 20:15
 24/32 A kérdező kommentje:
Csak azert kerdeztem, mert a bakok szoktak ilyen kotekedosek lenni.Amugy nem huznalak csobe, mert en merleg vagyok, es a halakkal egyutt az mar tul nyalas lenne:-S :-) De az egyik legjobb baratnom halak, szoval nem olyan rossz jegy az:-)
2010. aug. 21. 20:18
 25/32 anonim ***** válasza:
nincs
2010. aug. 21. 20:22
 26/32 anonim ***** válasza:
Nyálas? Milyen kifejezés ez már? Milyen morbid vagy. :S Megyek is innen, szia. :D
2010. aug. 21. 20:25
 27/32 anonim ***** válasza:
tényleg nagyon jó kategóriába került,grat modik!:D
2010. aug. 22. 17:03
 28/32 anonim válasza:
Én is szabad vagyok, 21 vagyok, szerintem értelmes, hajlandó vagyok családot alapítani de nem most, az meg hogy helyes vagyok-e azt nem nekem kell eldönteni.
2010. aug. 23. 19:51
 29/32 anonim ***** válasza:

Figyelj, egyszer minden normális férfi volt szabad, tehát ilyen nincs, hogy "aki normális az már mind foglalt", mert akkor ez azt jelentené, hogy soha egy normális férfi sem volt szabad soha életében.

Csakhogy ez nem olyan könnyű. Sok férfi van, aki akar gyereket, aztán a gyerek után kiderül, hogy szar apa, nem gondolta végig, otthagyja a nőt kisbabával. Van olyan, aki nem akar gyereket, de becsúszik, és akkor már imádja. Van olyan, aki normális, szabad (nekem számtalan ilyen férfi ismerősöm van), de semmilyen nőnek nem kell, mert nem elég helyes stb. Van, aki pszichopata, aki beadja neked, hogy mennyire imád, gyerekre vágyik, aztán amint terhes leszel, elkezd zsarolni, visszaél a kiszolgáltatott helyzeteddel. Szóval előbb találj egy férfit akit ismersz és szeretsz, a többi jön magától.

Én például leültem a barátommal három éve, hogy figyelj, onnantól hogy itt a gyerek, gyökeresen meg fog változni az életünk, rengeteg felelősség lemondás és mondta hogy ő még erre nem kész. Egy évvel ezelőtt egyre inkább kezdte mondani, hogy MOST érzi késznek magát, vágjunk bele. Azóta van egy drága kislányunk, és imádja a párom, mintaapa. Szóval lehet, hogy először nem akar, de ha szeretitek egymást, bevárjátok egymást.

2010. aug. 23. 19:56
 30/32 anonim ***** válasza:
Hát, a helyes az relatív fogalom, de a többi stimmel. A barátod tévedett. Van még ilyen, csak jó helyen kell keresni.
2010. aug. 23. 20:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!