Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A huszoneves fiuk kozott van olyan, aki helyes, ertelmes, hajlando csaladot alapitani es meg szabad?
Figyelt kérdés
Mert eppen szakitofelben vagyok a jelenlegi baratommal(38), es o azt allitja, hogy en ugysem fogok talalni senkit, mert a velem egykoru fiuk mar mind foglaltak( akik normalisak).Csak max. valami oreg fazont.Ez tenyleg igy van?En 24 eves vagyok.2010. aug. 21. 19:12
11/32 A kérdező kommentje:
Hat pont ezert kerdezem MOST, 24 evesen, hogy talalok-e olyan pasit, akivel lehet hosszu tavra tervezni...:-) 30 evesen nem kezdhetek el pasit keresni.Akkor mar kell, h legyen biztos.Amugy miert tettek a kerdesemet a szamitogepes kategoriaba??Lehet azert, mert ott sok maganyos pasi bongeszget:-))
2010. aug. 21. 19:49
12/32 anonim válasza:
Egyébként meg én is tervezek. Azt tervezem, hogy 10 év múlva 50 kg-os feleségem lesz 30 évesen. :D
13/32 anonim válasza:
Jó dehát ha most se találtál olyat, akkor nem tudom mit vársz később. Keress akkor, amikor 30 leszel és fél év múlva ott lesz a gyerek. :O Mindenkit nem lehet 5-6 évig elemezni.
14/32 A kérdező kommentje:
Mondjuk talan azert, mert 20 eves korom alatt nem erdekelt a csaladalapitas?:-)
2010. aug. 21. 19:52
15/32 anonim válasza:
Akkor most mi a kérdés? Az, hogy van e olyan huszonéves férfi, aki majd 30 évesen akar gyereket? Ezt te se gondoltad komolyan. Honnan a p*csából tudjuk mi ezt? :D
16/32 A kérdező kommentje:
Pontosan.Hat mert itt sok emberke irkal, es biztos vannak olyanok is, akik tudjak, hogy mi a helyzet pasik teren.
2010. aug. 21. 19:56
17/32 anonim válasza:
Jó, de ez rajtad is múlik. Mivel nem ismerünk, nem tudjuk, hogy tőled akarna e gyereket az illető, azt meg, hogy x év múlva a fene tudja előre.
Én például huszonéves vagyok. :O Nincs barátnőm így nem akarok gyereket. Ha lenne és olyan helyzet lenne, akkor lehetséges, de ezt így előre elhatározni nem lehet.
18/32 anonim válasza:
:D hát ez tök jó. Van humora az ügyeletes modinak! :D
Programozás! Hahaha.
19/32 anonim válasza:
Végül is találó, hidz a kérdező programozottan akar gyereket, épp csak a pontos dátumot nem írta meg. :D:D
20/32 A kérdező kommentje:
Amugy nem a gyerek a lenyeg.Ezt csak ti emeltetek ki.En komoly kapcsolatrol beszeltem.Aztan majd lehet gyerek is.Ha elolvasod a kerdest, abban szo sincs gyerekrol, csak normalis fiukrol, akik meg szabadok.Es elsosorban noknek szolt a kerdes, nem pasiknak.
2010. aug. 21. 20:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!