Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Akkor valójában nem a megfelel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor valójában nem a megfelelő nő a párom?

Figyelt kérdés

Tudom nem vakságot fogadunk ha kapcsolatban élünk.

De sajnos "magamban" minden vékonyabb lányt megnézek és azt mondom bárcsak ilyen alakja lenne mennyivel jobb lenne..

Vele mint ember nincs bajom csak a súlyával, mert igénytelenedik e téren. Semmi motiváció nincs benne, pedig volt 53kg ami alacsonysága miatt pont jó volt. Ő érzi sértve magát hogy nem kap bókot stb..

Velem se akar mozogni.

2021. ápr. 16. 08:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

de a mozgás ne merüljön ki annyiban h reggel felkel :D

próbált már edzeni?

2021. ápr. 16. 14:45
 12/14 A kérdező kommentje:

Tudom önmagában a mozgás nem elég.

Igen próbált de mivel dagad a lába elment dokihoz és ő azt mondta nem mehet tornázni olyanra ami a lábát erőlteti.

Na ezt ő betartja maximálisan, ha szólok akkor azt mondja a doki azt mondta ne menjek.. pedig csak azt mondta h azt a fajtát ne csinálja, nem azt h semmit ne mozogjon. Tudom mert bent voltam vele..

2021. ápr. 16. 15:37
 13/14 anonim ***** válasza:
Ja, emlékszem rád. Szakíts vele. Jobban jártok mindketten.
2021. ápr. 16. 18:01
 14/14 anonim ***** válasza:
Varga Irent kepzelhetunk el a párod alkataban?
2021. ápr. 18. 06:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!