Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nagyon rossz! A barátommal még nem találkoztunk csak msneztünk. Írtam neki hogy fontos és ő feljött nem tudtam mit mondoani, sietett és mondtam hogy találkozzunk erre ő azt kérdezte mi az a fontos
Érthetőbben nem tudtál volna fogalmazni?...
Egyébként miért azt kérdezed, hogy mit tennénk a helyében? Nem értelek, na de mindegy...
Amúgy meg beszéld meg vele, hogy mi a problémád.
Ugyan már kislány,nincs semmi baj,csak még fiatal vagy ,és szerintem nagyon zavarba jöttél akkor.Ne izgulj felnött emberek is jártak már igy,legfeljebb nem ismerik be.Nem történt semmi borzasztó dolog,ird neki-bocs,de zavarban voltam,beszéljünk meg egy idö pontot,ha tetszettél neki,válaszol,ha nem,akkor ugyis azt irja hogy nem ér rá.
De azért probáld a gátlásaidat le gyözni,tervezd meg,hogy mit fogsz mondani.
Én értem mit akarsz! :D 3. olvasásra leesett.Szóval írtad neki, hogy fontosat szeretnél mondani, amikor rákérdezett mi az, mondta, hogy siet, te pedig nem merted felhozni a talit, csak annyit mondtál, hogy mindegy, menjen csak.És hogy a te helyedben mit tennénk.
Hát én ráírnék, elmondanám mi történt, biztosan megérti ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!