Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Őszintén nem tudom elmondani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszintén nem tudom elmondani neki hogy mit érzek hogyan oldjam meg?

Figyelt kérdés

Sosem tudtam beszélni igazán se a családommal se a barátnőmmel az érzéseimrol.

Otthon is mikor elkezdtem akkor mindig másra figyeltek és megértést nem kaptam. Így egy idő után magamban tartottam és a kapcsolatomban is így van. Nem tudok igazán megnyílni neki.

2021. ápr. 13. 07:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Sok nőtől hallottam randi előtt, hogy feszengnek, nem tudnak megnyílni, viszont minden esetben, akár már az első találkán is felszabadultan beszélgettünk, idővel teljesen megnyílt és az egyik ilyen ismerkedésből barátnőm lett. Biztos vagy benne, hogy megfelelő férfival vagy együtt, miért vagy vele? Hogyan vagytok kapcsolatban, ha nem vagytok őszinték egymással?
2021. ápr. 13. 08:29
 2/5 A kérdező kommentje:
Én vagyok a férfi.
2021. ápr. 13. 09:21
 3/5 anonim ***** válasza:
Egyszerűen állj oda elé és kezd el mondani.
2021. ápr. 13. 10:21
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát de akkor sem megy, mert lehet megbántanám.
2021. ápr. 13. 12:41
 5/5 anonim ***** válasza:
Ne gondold túl, csak mond ami jön. Van mikor addig gondolkodik az ember a szavakon, mit hogy mondjon, hogy a lehető legrosszabb verziót választja...
2021. ápr. 13. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!