Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális dolog?

Figyelt kérdés
29èves vagyok, 10ève kapcsolatban a párommal, van egy közös fiúnk. Gyerekkènt engem szexuális bántalmazás èrt közeli családtagtól. Erről a párom is tud, mostanában egyèb okok miatt nem igazán van szex, ès a kapcsolat sem igazán jó már. Időről időre arra èbredek, hogy a bugyimban turkál èjszaka, mivel felèbredek, megijeszt, rossz èrzèst vált ki, ilyenkor megpróbálja belèm beszèlni hogy,álmodtam, ès mèg ő von kèrdőre. Kèrtem, hogy hagyja abba mert nem szeretnèm ha ezt csinálná, ennek ellenère èjszaka megint megtörtènt, kèrdezetm, kèrtem mondja el mièrt csinálja ezt, először azt mondta azèrt mert szeret, utána nekem támadott egy szar ürüggyel. Szerinte ezzel csak nekem van problèmám, ès más nő örülne ha ilyenre èbredne.
2021. ápr. 13. 07:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
43%
Más nő tényleg örülne ennek. De érthető hogy te nem, hiszen ezzel kapcsolatban rossz tapasztalatod van. Le kell ülni, és megbeszélni.
2021. ápr. 13. 07:48
 2/11 anonim ***** válasza:
98%

Nem, nem normális, hogy kérsz valamit és a másik nem tartja tiszteletben.

És én sem örülnék neki nőként, ha erre kelnék, mert lassan ébredő típus vagyok.

De mindegy is, hogy ki miért.

2021. ápr. 13. 07:52
 3/11 anonim ***** válasza:
90%
Én sem örülnék neki, pedig engem nem ért abúzus. Ez, amit csinál, ugyanúgy erőszak, mivel te már kérted, ráadásul többször, hogy ne csinálja, ennek ellenére mégis erőlteti.
2021. ápr. 13. 07:58
 4/11 anonim ***** válasza:
86%
Nem orulne neki minden no, maximum neha. Nalad meg duplan kellene erre, a parod egy paraszt.
2021. ápr. 13. 08:10
 5/11 anonim ***** válasza:
78%

Semmilyen szempontból nem normális. Ha nem bírja megérteni a nemet, én átcuccolnék egy időre egy másik szobába, aztán turkáljon a saját alsóneműjében.

Egy traumán átesett embernél az ilyesmi hosszabbtávon is gondot okozhat, de ettől függetlenül is, köteles lenne figyelembe venni a te igényeidet és nem csinálni semmit, amibe te nem egyezel bele. Arról már nem szólva, hogy a kéréseidet, mint a párod, de mint egy random ember is, egyaránt figyelembe kéne vennie, megadva az alapvető tiszteletet a másiknak.

2021. ápr. 13. 08:10
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nem tudok leülni megbeszèlni vele, mivel szerinte ez egy normális dolog. Mondtam neki, hogy volt, hogy 12èves koromban ugyan ilyenre èbredtem, ès, hogy ne tegye mert inkább undort vált ki belőlem. Sokszor volt, hogy tagadta, azt mondta csak álmodtam, de annyira tagadta, hogy èn is elhittem, ès már nem tudtam eldönteni, hogy álom volt-e vagy sem. Èjszaka direkt fent maradtam, akkor is megtörtènt, itt már nem tagadta. Mèg is azt mondja, èn vagyok bekötve fordítva, ès ez így tök termèszetes
2021. ápr. 13. 10:59
 7/11 A kérdező kommentje:
Èjszaka vègül ő ment át másik szobába, most reggel próbáltam megbeszèlni, nem lehet, mert meg van sèrtődve
2021. ápr. 13. 11:07
 8/11 anonim ***** válasza:
77%

Hát nem az!

Én sem örülnék neki. Nekem az alvás, az alvás.

De ettől eltekintve hogy mikor történik,

Járhattok, lehettek házasok, a te tested soha nem lesz a tulajdona. Ha úgy nyúl hozzád, hogy nem feszi figyelembe hogy neked hogy esik, vagy mit érzel, akkor az tárgyiasítás.

A barátom egy aranyszivű, kedves, odaadó ember, de neki is megvolt ez a rossz szokása, hogy random helyzetekben úgy nyúl hpzzám, mint bárban szokás a hivatásosokhoz. Akár utcán, családnál, vagy amikor éppen tevékenykedek otthon. Nem kötelezett, csak rámmarkolt, és nem vete figyelembe hogy én ezt így nem szeretem.

És nagyon elszontyolodva mondta, hogy nem tárgyiasít, csak jól esik neki. Ugyanezt elmondtam. Ha nem veszi figyelembe, hogy én hogyan érzem magam tőle, akkor az.

A lényeg, az emberek fel sem fogják, mert nincs bennük ilyen szándék, ezért bele sem gondolnak jobban. Hát el kell magyarázni érthetően, nyomatékosan. Nincs megalkuvás, meg ki mit gondol, szerinte normális e vagy nem, nem számít. A Te tested, állj ki magadért.

2021. ápr. 13. 11:12
 9/11 anonim ***** válasza:
45%
Nem közeledett*
2021. ápr. 13. 11:13
 10/11 anonim ***** válasza:
75%

Nem az, a pasid érzéketlen tahó és full telibe..., hogy te mit kérsz tőle.

Ez jobb nem lesz, és szankciók nélkül ugyanúgy fogja folytatni.

Választhatsz: vele maradsz és elviseled ezt - mert változtatni nem fog -, vagy elhagyod, mert tök nem érdekli a kérésed, plusz még téged állít be hisztisnek meg "normálatlannak".

2021. ápr. 13. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!