Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális dolog?
Nem, nem normális, hogy kérsz valamit és a másik nem tartja tiszteletben.
És én sem örülnék neki nőként, ha erre kelnék, mert lassan ébredő típus vagyok.
De mindegy is, hogy ki miért.
Semmilyen szempontból nem normális. Ha nem bírja megérteni a nemet, én átcuccolnék egy időre egy másik szobába, aztán turkáljon a saját alsóneműjében.
Egy traumán átesett embernél az ilyesmi hosszabbtávon is gondot okozhat, de ettől függetlenül is, köteles lenne figyelembe venni a te igényeidet és nem csinálni semmit, amibe te nem egyezel bele. Arról már nem szólva, hogy a kéréseidet, mint a párod, de mint egy random ember is, egyaránt figyelembe kéne vennie, megadva az alapvető tiszteletet a másiknak.
Hát nem az!
Én sem örülnék neki. Nekem az alvás, az alvás.
De ettől eltekintve hogy mikor történik,
Járhattok, lehettek házasok, a te tested soha nem lesz a tulajdona. Ha úgy nyúl hozzád, hogy nem feszi figyelembe hogy neked hogy esik, vagy mit érzel, akkor az tárgyiasítás.
A barátom egy aranyszivű, kedves, odaadó ember, de neki is megvolt ez a rossz szokása, hogy random helyzetekben úgy nyúl hpzzám, mint bárban szokás a hivatásosokhoz. Akár utcán, családnál, vagy amikor éppen tevékenykedek otthon. Nem kötelezett, csak rámmarkolt, és nem vete figyelembe hogy én ezt így nem szeretem.
És nagyon elszontyolodva mondta, hogy nem tárgyiasít, csak jól esik neki. Ugyanezt elmondtam. Ha nem veszi figyelembe, hogy én hogyan érzem magam tőle, akkor az.
A lényeg, az emberek fel sem fogják, mert nincs bennük ilyen szándék, ezért bele sem gondolnak jobban. Hát el kell magyarázni érthetően, nyomatékosan. Nincs megalkuvás, meg ki mit gondol, szerinte normális e vagy nem, nem számít. A Te tested, állj ki magadért.
Nem az, a pasid érzéketlen tahó és full telibe..., hogy te mit kérsz tőle.
Ez jobb nem lesz, és szankciók nélkül ugyanúgy fogja folytatni.
Választhatsz: vele maradsz és elviseled ezt - mert változtatni nem fog -, vagy elhagyod, mert tök nem érdekli a kérésed, plusz még téged állít be hisztisnek meg "normálatlannak".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!