Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Laza kapcsolatban féltékeny,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Laza kapcsolatban féltékeny, zavarja hogy laza kapcsolatra "ledegradálom" a laza kapcsolatunkat,stb. De egyszer sem kérne fel kapcsolatra. Akkor mi van?

Figyelt kérdés

Mondta már párszor hogy szeret, amit ma sem tudok komolyan venni, mert csak ugy random mondta.

Mikor jeleztem hogy nekem szüksegem van erzelmekre is már, a fejemhez vágta, hogy ott van az exem meg a másik is akikkel chatelgetek, ő nem áll be a sorba. És szerinte mások a tetteim meg amiket mondok.

Amikor erre mondtam hogy laza kapcs ban mégis milyennek kene lennem, megsértődött ezen es kozolte ha ez laza kapcsolat oke akkor tényleg legyen csak szex, mert ugy néz ki nekünk csak az megy.

Mindezek után ő érzi sértve magát hogy szerinte én folyamat azt ecsetelem hogy nekem mi esik rosszul, ő mennyire sz.r.

A lényeg hogy en szerettem volna tudni számitok e neki, lehetne ebből esetleg több is(habár nem igy mondtam hanem pl ugy érzem neked nem számitok az sem ha vége lenne-mivel néha ilyenekkel zsarol és ez nekem rossz)és mindent maga elleni támadásnak vesz, ahogy fentebb kicsavarja azt is hogy laza kapcsolatnak hivom a laza kapcsolatunkat.., de nem mondaná egy szoval sem hogy ez alakulo kapcsolat lenne, és mindenbol veszekedés van és soha nem mondaná hogy többet akarna hogy számitok neki, hanem ezek helyett vádol azzal hogy te chatelgetsz pasikkal!, meg stb.

Most tegyük félre a stílusát

A kérdésem arrol szolna, hogy az idegessége, feszültsége, támadásai mögött az állhat, hogy nem meri kimondani hogy kapcsolatot is akarna, vagy pont az ellenkezője, hogy nem meri kimondani hogy nem akar kapcsolatos csak hogy megkapja a szexet továbbra is?

Mi visz rá egy ffit arra hogy mikozben egy nő az érzelmeiről beszél, erre válaszul a képèbe vágja hogy pasizol, a tetteid nem ezt mutatják stb és támad és ideges?

#érzelmek téma provokálja
2021. ápr. 12. 17:41
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 A kérdező kommentje:
Jelenleg semmit nem csinálnék másképp vele komoly kapcsolatban sem.
2021. ápr. 13. 09:38
 42/63 A kérdező kommentje:

Óvatos vagyok.

Oké talán a chatek nem mennének ugy massal

2021. ápr. 13. 09:40
 43/63 A kérdező kommentje:
Tenyleg miert akarjak komolyat tőle..:D
2021. ápr. 13. 09:45
 44/63 anonim ***** válasza:

És neki mit kéne csinálnia komoly kapcsolatban, amitől visszaszerezné a bizalmadat?

A cimkék, amúgy csak azok, cimkék.

Hívhatod ugyanazt a kapcsolatot járásnak, együttélésnek, hâzasságnak, laza kapcsolatnak, a benne lévők nem fognak változni.

Nekem úgy tűnt az eredeti kiírásból (lehet tévesen), hogy a párod nem laza, hanem majdnem normál kapcsolatként kezelte a kpacsolatotokat.

Ezért esett neki rosszul, hogy te laza kapcsolatnak hívod és ezért esett neki rosszul, hogy màs pasikkal chatelsz. (De az is lehet, hogy csak egy manipulatív személy, aki csak szexre hajtott).

Kimondta, hogy szeret, megkérdezte, hogy te mit szeretnél, hogyan hívjátok a kapcsolatot, rettenetesen rosszul esett neki, mikor azt mondtad ez egy laza kapcsolt. Nem látom ténylegesen a kommunikációtokat, de nekem úgy tűnik, hogy ez a srác alkalmazkodott volna az igényeidhez (bár lehet, hogy csak a szex miatt, ezt nem tudom).

Nyilván van oka, hogy nem tudsz benne megbízni, azt kéne tisztázni, hogy ez az ok miatta van, vagy miattad.

Próbáld cselekedetekkel leírni, hogy mit szeretnél egy kapcsolattól. Nekem van egy első tippem:

1. Nem szeretnéd, ha a másik azzal zsarolna, hogy mert ő megtette ezt, neked meg kell tenni azt. Azt akarod érezni, hogy neked akart örömet okozni és te nem kötelességtudatból, hanem önként viszonzod.

2021. ápr. 13. 09:47
 45/63 A kérdező kommentje:

Kaptam virágot az elobb. Már megint szerelmes lettem...ezt nem hiszem el..

44 ehhez időt kérek gondolkodni rajta

2021. ápr. 13. 09:59
 46/63 anonim ***** válasza:

Nyilván :) Nem is biztos, hogy itt kell megbeszélni, csak másik megvilágításban is be akartam mutatni a kérdést.

Kérlek vedd figyelembe, hogy lehet, hogy nincs igazam.

Szerintem érdemes végiggondolni, hogy mi esne jól, mit vársz a kapcsolattól stb. Mert sokkal könnyebb úgy kapcsolatban lenni, hogy amikor a férjed lelép egy hétvégére (mondjuk kirándulni), és utólag jössz rá, hogy ez rosszul esett, akkor el tudod neki mondani, hogy túlbecsülted a helyzetet, a 2. nap ezek és ezek a gondolatok jutottak eszedbe, főleg, mikor 6 órán át nem írt, te meg a gyerektől nem aludtál egész este.

Legközelebb írjon többet, hívjon fel első/második este, mondja el, hogy hiányzom és rejtsen el nasit vagy rendeljen pizzât, amit első este bevall, és akkor mikor megeszem, érzem, hogy gondolt rám, számíthatok rá, akkor is, ha épp lelépett szórakozni (kövi hétvégén meg én megyek, de nekem ezek a hétvégék nem annyira fontosak, mint neki).

És lehetnek igények, amik nem működnek (pl. volt olyan pasim, aki a világért nem hagyta volna abba más nők stírölését, ami napi konfliktus volt, na olyankor tudni kell kilépni), de amíg a másik fél próbálkozik, addig igaziból kevés tényleges szakítóok van, ha nagyjából hasonlóan gondolkodtok.

2021. ápr. 13. 10:17
 47/63 A kérdező kommentje:

44 igen sztem maniulacio miatt zavarta, hogy laza kapcs nak hivom

Igen alkalmazkodik az igenyeimhez valszeg a szex miatt

Nem tartom olyan tipusunak akinek rosszul esne tőlem bármi, inkább egot sérthet csak az hogy chatelek vagy szexet utasitottam el meg hasonlok. Ez utobbi miatt kaptam most amit.

2021. ápr. 13. 10:21
 48/63 A kérdező kommentje:

Nem tudom leirni cselekedetekkel egyelore hogy mit várnèk a vele valo kapcsolattol. Nincsenek bennem "elvárások".

Ezeken tényleg gondolkoznom kellene

2021. ápr. 13. 10:23
 49/63 anonim ***** válasza:
Az mondjuk látszik, hogy nem bízol benne, és minden cselekedete mögött (szerintem kicsit túlzásba esve, de nem ismerjük a helyzetet), hátsó szándékot sejtesz. Mivel játszotta el a bizalmadat?
2021. ápr. 13. 10:23
 50/63 A kérdező kommentje:

Holott ő azt mondja magàrol ő érzékenyebb mint én.

Ez megint ilyen fejtendő dolog, hogy ugyan mégia miben, mire érthette

2021. ápr. 13. 10:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!