Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly betegséget mikor kell közölni egy kapcsolatban?
Megint a "nem bántásból írtam" lány vagyok. Szerintem ha majd közlöd vele,ne csak annyit mondj,h HIV + vagyok,hanem mondd el,ez mivel jár. Erről az tudja a legtöbbet,akinek megvan, felvilágosításon beszéltek nekünk is erről...de csak a megelőzésről. Arról pl,hogy vállalhatsz-e egyereket,nem sokat. Szóval: ha beszélsz neki erről azért fejtsd ki neki,mert lehet,hogy elsőre megijed, besokall és nem ért meg teljesen.
Írtad,hogy szerinted levélben kellene. Nézd, bárhogy is döntesz majd, én mindenképp élőben mondanám el neki. Járás előtt mennyire voltatok barátok? akkor nem nagyon áll fenn a veszél,hogy ellenedre fordítja. Ha csak enmrég ismertétek meg egymást járás előtt előbb ismerd ki,és csak utána mondd el neki.
Szerintem akkor, ha mar elegge megbiztok egymasban. Kozold vele, de mondd el neki azokat is amiket leirtal, hogy gumival nem terjed; nem eroszakolsz senkit a szexre; keves esely van megfelelo keppen vedekezve a fertozes tovabbitasahoz; gyerekvallalas stb.
Ha tenleg nagyon bejossz neki es nem egy gyava alak, akkor veled marad, esetleg megprobaljatok egyutt ha kialakul valami nagyon komoly. Ha meg siman elszalad, az is megertheto, de ez mar csak szemelyisegfuggo.
Lehet próbáltad már ezt a gyógyszert, de azért belinkelem amit olvastam róla. Elég biztatónak tűnik.
Egyébként én már írtam neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!