Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Komoly betegséget mikor kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komoly betegséget mikor kell közölni egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Adott 2 ember, akik tetszenek egymásnak, az egyikük hiv-fertőzött. Mikor mondja ezt el a másiknak? Túl korán rémisztőnek sőt zaklatásnak tűnhet, túl későn meg becsapásnak. Mikor és hogy?
2010. aug. 21. 11:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Nemár:(Azthittem h pasi vagy..Ne haragudj h bunkó voltam:((...Nagyon sajnállak:'(:(
2010. aug. 21. 12:38
 12/18 anonim ***** válasza:

Megint a "nem bántásból írtam" lány vagyok. Szerintem ha majd közlöd vele,ne csak annyit mondj,h HIV + vagyok,hanem mondd el,ez mivel jár. Erről az tudja a legtöbbet,akinek megvan, felvilágosításon beszéltek nekünk is erről...de csak a megelőzésről. Arról pl,hogy vállalhatsz-e egyereket,nem sokat. Szóval: ha beszélsz neki erről azért fejtsd ki neki,mert lehet,hogy elsőre megijed, besokall és nem ért meg teljesen.

Írtad,hogy szerinted levélben kellene. Nézd, bárhogy is döntesz majd, én mindenképp élőben mondanám el neki. Járás előtt mennyire voltatok barátok? akkor nem nagyon áll fenn a veszél,hogy ellenedre fordítja. Ha csak enmrég ismertétek meg egymást járás előtt előbb ismerd ki,és csak utána mondd el neki.

2010. aug. 21. 12:41
 13/18 anonim ***** válasza:

Szerintem akkor, ha mar elegge megbiztok egymasban. Kozold vele, de mondd el neki azokat is amiket leirtal, hogy gumival nem terjed; nem eroszakolsz senkit a szexre; keves esely van megfelelo keppen vedekezve a fertozes tovabbitasahoz; gyerekvallalas stb.

Ha tenleg nagyon bejossz neki es nem egy gyava alak, akkor veled marad, esetleg megprobaljatok egyutt ha kialakul valami nagyon komoly. Ha meg siman elszalad, az is megertheto, de ez mar csak szemelyisegfuggo.

2010. aug. 23. 19:43
 14/18 anonim ***** válasza:
Én azt mondom, hogy mindenképpen személyesen közöld ezt vele és minél hamarabb tisztázzátok a dolgot annál jobb. De csak akkor mond el neki ha tényleg bízol is benne, nehogy csalódás érjen. Ha nem bízol meg benne akkor szerintem lépj ki te a kapcsolatból. Remélem megtudjátok beszélni. Sok sikert. 19/L
2010. aug. 23. 19:48
 15/18 anonim ***** válasza:
Sztem a kapcsolat elején mert késöbb csak "balhé" lenne belőle
2010. aug. 23. 20:20
 16/18 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom hogy ilyennel becsaptak.Biztos nem lehet könnyű.De ha szeret téged a barátod akkor biztosan megérti elsőnek ledöbben és lehet hogy sokkolja de utána segítő kész lesz. Adhatok egy tanácsot? nem próbálkoztál még gyógynövényes teákat inni lehet hogy azt gondolod nem hat és hülyeség de lehet hogy segíthet a betegségedben próbáld meg és még az is lehet hogy hatni fog. Úgy kéne közöld amikor teljesen nyugodt állapotban van és egy kicsit rizsáz hogy te mit érzel iránta és mit gondolsz a kettőtök dolgáról így majd érzékelteted vele hogy te mit érzel.Majd lassan térj rá a szörnyű híre. Majd mondjad neki hogy te szereted és hogy majd legyöztök ezzel járó minden akadályt . Ha megértő a barátod akkor melletted lesz.sok szerencsét kívánok hozzá ,remélem hogy hamarosan valahogy kigyógyulsz eböl a rossz betegségből!
2010. aug. 23. 20:45
 17/18 anonim ***** válasza:

Lehet próbáltad már ezt a gyógyszert, de azért belinkelem amit olvastam róla. Elég biztatónak tűnik.

[link]

Egyébként én már írtam neked.

2010. aug. 23. 21:28
 18/18 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a jóindulatot és a segítséget! Egyelőre én még "csak" fertőzött vagyok, tehát bennem van a vírus, de ennyi, gyógyszert még nem szedtem (azt bizonyos laborértékek esetén kell). De a linket is nagyon köszönöm.
2010. aug. 23. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!