Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem félre, hogy vitáztunk a párommal es attól még jó napom lehessen?
Annyira zavar, hogy kihat rám.
Egy rakat tervem volt és jó kedvem, és viták miatt elment az egész naptol is a kedvem.
Olyan rossz, hogy a "magánéleti baromságok"kihatnak a napjaimra, munkámra, meg bármi egyebekre is.
Fordítva is. Ha vele minden jó, akkor a napom is szép.
Ne tőle legyen már szèp a napom, hanem amugyis legyen szèp.
Ezt szeretném.

Na most gondoljuk ezt át akkor.
Egy mély és intim érzelmi kapcsolatra van szükséged aminek nincs kihatása az érzéseidre?
Ha jelent bármit is a kapcsolat, akkor naná hogy kihat a közérzetedre.
Ezek egymást kizáró dolgok. Nem akarhatod mindkettőt egyszerre.

Kapcsolatban általában azért van az ember, hogy átlagban jobb legyen az élete és nem azért hogy "lehúzza". Ha téged lehúz a kapcsolat, akkor talán azt kéne megjavítani és nem furcsa módon leválasztani magad róla érzelmileg, úgy hogy fizikailag meg benne maradsz.
Van egy ilyen leválás amúgy. Ezt úgy hívják hogy szakítás. Akkor aztán nem fog lehúzni és maradhatsz egyedül csak ennek vannak következményei.
De szólj ha sikerült mégis csodát tenned. Kíváncsi vagyok rá.
Nincs semmi baj a kapcsolattal. Csak nem szeretném ha a közérzetemre kihatna. De semmilyen formában ne hasson ki.
A szakitás is kihatna..ezt sem akarom.

Ha nem hat ki a kapcsolatod az életedre, akkor nincs értelme.
Szerintem érzelmileg mèg éretlen vagy ra.
Sztem meg csak ugy van ertelme hogy nem hat ki.
Engem zavar hogy mástol függjön bármi.

Oke rendben. Az együtt èlős dolgokat mèg megérteném.
De addig mig nem a nagy ő, vagy nem az életemben van, csak járogatunk, addig ne bírjon befolyással rám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!