Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ettől még szeretem a páromat?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ettől még szeretem a páromat? Többet lent.

Figyelt kérdés
A mostani párom a második kapcsolatom, az első három évig tartott. Huszonévesek vagyunk mindketten. A kapcsolat első hónapjai nagyon jók voltak, sok mindenben klappoltunk, nagyon jól éreztük magunkat együtt, és úgy éreztem, hogy szeretem, amit három hónap után már mondtam is neki. Azóta egyre több idegesítő dolgot fedezek fel benne. Szerintetek az normális, hogy már elegem van minden problémát negyvenedszerre is átbeszélni vele? Van egy problémája ami nem életbevágó, már többször is megbeszéltük és elmondtam a véleményemet, tanácsot is adtam, de mindig felhozza, és lassan már úgy érzem mintha nem is a párja hanem a pszichológusa lennék. Nem is beszélünk már semmi másról kb mert három mondat után megint felhozza azt. Amikor együtt vagyunk azt mondom, hogy inkább nézzünk filmet, mert azalatt nem beszél, de néha akkor is elkezdi. Mondtam ezt már neki, mert nem bírtam, és azt mondta, hogy ellenkező esetben ő akárhányszor meghallgatna engem. Neki én vagyok az első kapcsolata. Nem szeretem eléggé, ha nem akarok egy olyan dolgot, ami nem haladt semmit, meg amíg ő nem tesz érte addig nem is fog, hatvanszor is megbeszélni? Ne kíméljetek a válaszokban, ha egy önző kis ribi vagyok, szeretnék vele tisztában lenni.

2021. ápr. 11. 09:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Jesus... ezt kéne hallgatnom én is a filmnézést választanám. Szerintem dörrenj rá keményebben egyszer amikor elkezdi, hogy ezt már 100x megbeszéltétek, te mindent elmondtál, többet nem kívánsz ehhez hozzászólni. Aztán menj odébb. Úgy látom ebben a kapcsolatban úgyis neked kéne hordani a nadrágot, mert a pasid a tökeit valahol félúton elhagyta.
2021. ápr. 11. 09:38
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Hú, itt több probléma is van:

1, hogy rajtad kívül nem beszél senkivel, nincsenek barátai, így egyedül rád tudja zúdítani ezeket

2, hogy nyilvánvalóan elkezdtél kiábrándulni belőle

3, hogy hozzád hasonlítgatja magát, ez később is lehet probléma, ha te jobban keresel vagy sikeresebb vagy

4, a határozatlansága és döntésképtelensége. Nyilván nem azt mondom, hogy munkanélküliként fogja leélni az életét, de az ilyen típusú ember örökké kifogásokat keres.

Valószínűleg lehetne rajta segíteni, de abban nem hiszek, hogy egy párkapcsolatban az egyik félnek terapeutát kéne játszania. Ha pl önbizalomhiánya van, valamennyit tudsz rajta segíteni, de ez nem elsősorban a te dolgod. Nekem amúgy abszolút az jön le, hogy nem illetek egymáshoz.

2021. ápr. 11. 10:33
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez egy élhetetlen pasi. A lehető legjobb tanácsot adtad neki. Csak a kifogásokat keresi. És a baj, talán egyetem után, egész élete erről fog szólni. Mindig inkább a kifogásokat fogja gyártani, mit miért nem.
2021. ápr. 11. 12:10
 14/14 anonim ***** válasza:
Kapcsolat előtt ezeket nem ismerted fel?
2021. ápr. 11. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!