Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ettől még szeretem a páromat?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ettől még szeretem a páromat? Többet lent.

Figyelt kérdés
A mostani párom a második kapcsolatom, az első három évig tartott. Huszonévesek vagyunk mindketten. A kapcsolat első hónapjai nagyon jók voltak, sok mindenben klappoltunk, nagyon jól éreztük magunkat együtt, és úgy éreztem, hogy szeretem, amit három hónap után már mondtam is neki. Azóta egyre több idegesítő dolgot fedezek fel benne. Szerintetek az normális, hogy már elegem van minden problémát negyvenedszerre is átbeszélni vele? Van egy problémája ami nem életbevágó, már többször is megbeszéltük és elmondtam a véleményemet, tanácsot is adtam, de mindig felhozza, és lassan már úgy érzem mintha nem is a párja hanem a pszichológusa lennék. Nem is beszélünk már semmi másról kb mert három mondat után megint felhozza azt. Amikor együtt vagyunk azt mondom, hogy inkább nézzünk filmet, mert azalatt nem beszél, de néha akkor is elkezdi. Mondtam ezt már neki, mert nem bírtam, és azt mondta, hogy ellenkező esetben ő akárhányszor meghallgatna engem. Neki én vagyok az első kapcsolata. Nem szeretem eléggé, ha nem akarok egy olyan dolgot, ami nem haladt semmit, meg amíg ő nem tesz érte addig nem is fog, hatvanszor is megbeszélni? Ne kíméljetek a válaszokban, ha egy önző kis ribi vagyok, szeretnék vele tisztában lenni.

2021. ápr. 11. 09:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
75%

Hát ez alapján nem szereted őt szerintem. Ha van egy probléma, ami gyötri, inkább át kellene segíteni őt, és megértened őt, hogy miért ekkora probléma neki az, bármi is legyen. Egy picit gondold bele magad a párod helyzetébe.

Amit még észrevettem, hogy elég lekezelő a stílusod, ezen tényleg változtatni kellene.

2021. ápr. 11. 09:15
 2/14 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy igazad van. De ebben az a gáz, hogy ez a probléma egyáltalán nem nagy dolog. A párom mindenen ezer évig tépelődik, és nem tud dűlőre jutni. Pl hogy hova menjünk túrázni, azt is mindig én döntöm el, mert ő nem tudja, mit főzzünk azt is, meg hogy milyen filmet nézzünk azt is mindig mondja hogy inkább találjam ki én mert neki ezer évig tartana :D
2021. ápr. 11. 09:19
 3/14 (:Puszedli :) ***** válasza:
100%

Ha jobb a tevét nézni meg minden más jobb csak ne vele keljen figlakoznod szerinted ez még kérdéses? És hogy amúgy csak egy lelkiszemetesnek használ és igazából meg se hallja amit mondasz csak a saját próblémájával van elfoglalva és sajnáltatja magát különben nem kéne iyen sokszor kérned hogy fejezze be . Mert ha nem tesz ellene semmit akkor csak sajnáltatja magát. Én egy ilyen emberrel egy légtérbe se tudnék meg lenni nem hogy más.

Mert az teljesen más ha gondotok van és közösen megoldást találtok rá vagy megbeszélitek mert két értelmes fél szerintem bármit meg tud beszélni. De ez nagyon egyoldalú. Csak sajnáltatja magát.

2021. ápr. 11. 09:20
 4/14 A kérdező kommentje:
Plusz nincsenek rajtam kívül emberi kapcsolatai, a csoporttársaival nincs jóban, nincs munkahelye, a családjával szintén nincs jóban. Néha úgy érzem, hogy nem tudom betölteni ezt az űrt benne csak én.
2021. ápr. 11. 09:20
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Egy idő után idegesítő lehet ugyan azt ezredjére is átbeszélni.

Viszont az, hogy már most több dolog van benne ami idegesít...nem biztos, hogy egymásnak vagytok kitalálva, hogy nagy jövőtök lesz.

2021. ápr. 11. 09:21
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Fárasztó lehet a párod. 26x ugyanazt hallgatni, amire már többször mondtam valami értelmeset, az engem is kikészítene. Egyébként mi ez a problémája, amivel ennyire kínlódik?
2021. ápr. 11. 09:23
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Egy ennyire lassúpista baromira idegesítene. Ismerkedéskor ez nem derült ki?
2021. ápr. 11. 09:27
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Engem is marhára irritálna ez
2021. ápr. 11. 09:29
 9/14 A kérdező kommentje:
Az a problémája, hogy egyetem után kezdjen el dolgozni vagy egyetem alatt már. Én is egyetemista vagyok már öt éve, és van munkahelyem. Mondtam neki, hogy csak úgy tudja meg, hogy bírná-e, ha kipróbálja. Folyton küldözget nekem álláshirdetéseket, mondom róla a véleményemet, mondja, hogy jelentkezik, de aztán mégis talál valamit benne ami nem szimpatikus neki, és mégse. Aztán eldönti, hogy most mégsem fog dolgoznia, aztán meg mégis igen. Folyotn erről tart nekem kiselőadásokat. Meg nekem van munkahelyem, jól is keresek ott suli mellett viszonylagos, és folyotn hozzám hasonlítja magát, hogy ő milyen gáz, hogy neki nincs. Mondtam neki, hogy ez nem gáz, mert meg lehet érteni, ha valakinek olyan sok a suli, hogy nem akar dolgozni. Sokszor megbeszéltük már, ami állásokra jelentkezett ott az interjún mondta hogy áh ezek mégsem szimpik neki vagy el sem ment mert talált valamit a hirdetésekben ami nem tetszett neki utólag, vagy szimplán az email nem tetszett neki amit visszakapott.
2021. ápr. 11. 09:31
 10/14 (:Puszedli :) ***** válasza:
87%

Kifogások csak. Hány tökéletes munka hely van őszintén? Így soha nem fog találni. Nem akarásnak nyögés a vége.

Én is tanulok meg dolgozom kétműszakban meg mellette edzeni is járok heti 3szom személyi edzővel és mégis van még időm csak jól kell beosztani. Lehetetlen nincs csak tehetetlen. A palid megéletképtelen már bocsánat a kifejezésért. 23l

2021. ápr. 11. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!